İffetin Kanalı Belli Oldu

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
Başrolde Deniz Çakır ve sürpriz isimlerin yer alacağı "İffet"in kanalı belli oldu. İffet yeni dönemde Star ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

İffet rolünü son dönemlerin başarılı oyuncusu Deniz Çakır’ın canlandıracağı dizinin yapımcılığını Gold Film üstlenecek. Yönetmenliğini Faruk Teber’in yapacağı ‘İffet’in senaryosunda ise Müjdan Kayserli’nin imzası var.

Yıllar önce sinema filmi olarak çekilen ve 21 yaşındaki genç bir kızın intikam hikayesini anlatan İffet’de başrolleri Müjde Ar ve Faruk Peker paylaşmıştı.

Ben demiştim İffet Star' a alınsın diye. :) Güzel oldu. Dizi sezondan biraz daha erken başlamalı ve izleyici kitlesi kurabilmelidir. Diziyi Deniz Çakır için izlemeyi düşünüyorum.

Bence iyi oldu,sürpriz ama doğru karar. Kanal D bu diziyi almamışsa yeterince güvenmemiştir, açıkçası ben de en baştan beri tutmama olasılığını yüksek görüyorum... Tuttursa bile Hanımın Çiftliği gibi sonradan bozar, ben Gold Film'e güvenmiyorum...

Kanal D gelecek yıl Ay Yapım'ın Kıvanç'ına ve D productions'ın 2 dizisine güveniyor belli ki...
Not : D productions çok tutarsız bir şirkettir, hem ÖBGZ hem Şüphe bu adamlardan çıkmıştır,düşünün yani...

Star TV düzgün politikalar yürütmeye başladı. Öncelikle her geceye bir yabancı sinema kolaycılığından vazgeçtiler. 3 yeni program başlıyor, bunların sadece yaza yönelik olduğunu düşünmüyorum. Birçok dizisi yazın devam ediyor. (Geniş Aile, Küçük Sırlar, İzmir Çetesi) Kış ayındaki rekabetten çok etkilenen Star TV dizilerinin yazın çok güçleneceğini kestirmek zor değil. İffet gibi daha başlamadan konuşulan bir dizinin Star' da başlaması ise çok büyük bir artı. İffet dışında güçlü bir diziyi daha kapmalı Star.

İffet dizisinin tutacağını düşünüyorum. Özellikle ilk bölümü zirvede olabilir. :)

Ben diyordum, Star'a alinsin diye cünkü Star'a cok iyi bir dram dizisi lazim ve oldu iste:).
Umarim bu dizi Star'in yüzünü güldürür

Bence iyi oldu,sürpriz ama doğru karar. Kanal D bu diziyi almamışsa yeterince güvenmemiştir, açıkçası ben de en baştan beri tutmama olasılığını yüksek görüyorum... Tuttursa bile Hanımın Çiftliği gibi sonradan bozar, ben Gold Film'e güvenmiyorum...

Kanal D gelecek yıl Ay Yapım'ın Kıvanç'ına ve D productions'ın 2 dizisine güveniyor belli ki...
Not : D productions çok tutarsız bir şirkettir, hem ÖBGZ hem Şüphe bu adamlardan çıkmıştır,düşünün yani...

Bence de doğru karar. Ama Star için iyi reytingler alacaktır. Özellikle Deniz Çakır faktörü çok önemli. Günü doğru seçilirse gelecek sezon zirve yarışında olur dizi...

D Productions'un 2 yeni dizisi mi var ? Hangi diziler bunlar, bilgi var mı hiç ?

Star TV düzgün politikalar yürütmeye başladı. Öncelikle her geceye bir yabancı sinema kolaycılığından vazgeçtiler. 3 yeni program başlıyor, bunların sadece yaza yönelik olduğunu düşünmüyorum. Birçok dizisi yazın devam ediyor. (Geniş Aile, Küçük Sırlar, İzmir Çetesi) Kış ayındaki rekabetten çok etkilenen Star TV dizilerinin yazın çok güçleneceğini kestirmek zor değil. İffet gibi daha başlamadan konuşulan bir dizinin Star' da başlaması ise çok büyük bir artı. İffet dışında güçlü bir diziyi daha kapmalı Star.

Star Akademi sadece yaza yönelik olacak bence.
Yazın Star'ın ikinci kanal olma olasılığı var bence. Dizilerini yazın da devam ettirmesi kışa iyi bir şekilde girmelerini sağlayacaktır. Birkaç yeni proje daha hazırlayacaklardır yeni sezon için.

D Productions'un 2 yeni dizisi mi var ? Hangi diziler bunlar, bilgi var mı hiç ?

Doğan TV CEO'su İrfan Şahin söylemişti, 2-3 yıl üzerinde çalışılan 2 projeleri varmış gelecek yıl için, başka ayrıntı vermedi,daha önce de dillendirmiştim zaten...

Bu diziler de ÖBGZ gibi yayından 2-3 hafta önce ortaya çıkar...

Doğan TV CEO'su İrfan Şahin söylemişti, 2-3 yıl üzerinde çalışılan 2 projeleri varmış gelecek yıl için, başka ayrıntı vermedi,daha önce de dillendirmiştim zaten...

Bu diziler de ÖBGZ gibi yayından 2-3 hafta önce ortaya çıkar...
Bu projelerin biri de Star'a gidebilir o zaman. Gerçekten Star'ın atılım yapmasını istiyorlarsa bir iddialı dizi de Star için yaparlar...

Sanmam, genelde tüm D Productionslar önce Kanal D'de başlıyor,sonra Star'a gidiyor : Geniş aile,Haneler, Küçük kadınlar...

Hem bunları da veririse elinde bir şey kalmaz, seneye çarşamba,cuma,cumartesi,pazar boş, 4 dizi lazım ya da akasya durağı ile ÇGHB aynı günde toplanırsa 3 dizi lazım...

Kanal D uzun zamandır Cumartesi ve Pazar günlerini komedi ve gençlik dizilerine & programlarına ayırıyor. Bunu bozacaklarını pek sanmıyorum.

Çarşamba veya Cuma Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi olacak. Diğer güne de D Productions'un yeni dizilerinden daha iddialı olanını koyarlar. Hafta içini kapatırlar.

Haftasonu için ise bir şekilde bulurlar yapım. En kötü ihtimal dediğin gibi Akasya Durağı ve ÇGHB'yi devam ettirirler. Eğer reytinglerini düzeltebilirse Üsküdar'a Giderken var. O çok problem olmaz bence.

İffet bence ilk sıraları zorluyacak bir dizi olucak.Star yeni sezona iddialı giricek.Ama bu diziyide harcarlarsa bu Star Tv dünyasın'dan hiç birşey anlamadığını düşünücem.Dizideki o tecavüz sahnesini çekerlerse ekranların yeni Fatmagül'ü olup bir fenomen haline gelebilir:)

Star için bu dizi iyi olabilir.Bence Star gelecek sezon dizilerinin yerini değiştirmeli ve yeni projeler üretmeli.Star'a Kanal D gibi emek verirlerse çok iyi yerlere gelebilir.Ama bence ilk olarak ekrandaki dizaynı değiştirmeleri lazım.Kırmızıdan vazgeçsinler.Başka bir renk bulsunlar belki daha iyi olur.

D Productions kaliteli diziler yapıyor. Ay Yapım'da. D Productions bu sezon Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile Ay Yapım'dan daha önde. Star'ın yaz hazırlıkları varsa diğer kanalların da mutlaka bir planları vardır. Ama yazın Star 2. kanal olabilir. Seneye de iddialı dizilerle gelebilir Star. Star uzun bir aradan sonra önümüzdeki sezon istediği başarıyı yakalayabilir bence... İffet üstü başka bir dizi bulsalar seneye şimdiki Show gibi 2. kanal olabilirler bir anda.