İffet 2.Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Acun'un haftada üç gün olacağını ne kanal nede acun medya duyurmadı köşe yazarları duyurdu ve bence bu sene üç gün oldu önümüzdeki sezonda üç gün olur diye tahmin etmişlerdir bence hafta içi dizi hafta sonu acunun yarışmaları olur

bugüne kadar sahip olduğu yüksek reyting oranlarını koruduğu sürece yayın hayatına yeni yayın döneminde aynen devam edecektir. :D :D

yanlıs yazmısım neyse sen hayal dünyasında devam et 3 gün acun bir gün muhtesem diger gün yeni projelerle star tv show tv nin adını silecek ...

Haha. :d Benim lafimi bana veriyor. Sen dogru yazsan ne olacakki. Degisen birsey yok. Show hep eziyor Star'i. Sana tatli ruyalar. Belki ruyanda Star 1. kanal olur ama dikkat etmeni isterim RUYAnda. :)

Haha. :d Benim lafimi bana veriyor. Sen dogru yazsan ne olacakki. Degisen birsey yok. Show hep eziyor Star'i. Sana tatli ruyalar belki ruyanda Star 1. kanal olur ama RUYAnda. :)

laflarına dikkat hayal dünyasında yasayan sensin acun show dayken show tv di stara geçti acun tv oldu ozaman senin tabirini sana satayim acun tv show tv yi bitirecek :d

laflarına dikkat hayal dünyasında yasayan sensin acun show dayken show tv di stara geçti acun tv oldu ozaman senin tabirini sana satayim acun tv show tv yi bitirecek :d

Acun TV Show TV'nin eski adiydi ama artik Star'in yeni adi. Bakalim bu adla ne kadar devam edecek Star? :F

Yenı günü hayırlı uğurlu olsun, sevindim bu karara..

Pazartesi günü PT-1'de yayınlanacaktır... Acun için haftada 3 gün program yapacak deniliyor ama, Yok Böyle Dans'ı bu sezon yapmayacak büyük ihtimal... Sezon başında Yetenek Sizsiniz Türkiye ve O Ses Türkiye yayınlanacak sadece...

Ozan'ın dediği Cuma - Cumartesi - Pazar olma ihtimali yok... Acun Cuma günü zorlu bir günde programını yayınlamak istemez. Geçen sene Show'da Çarşambaları Yetenek Sizsiniz'i yayınladı ve oranları çok düştü 2.tur olmasına rağmen...

Sezon Başı için;

Cumartesi: Yetenek Sizsiniz Türkiye
Pazar: O Ses Türkiye

Mart - Nisan ayı gibi Survivor başladığında; Cumartesi - Pazar- Pazartesi Survivor yayınlanacaktır.

Pazartesi günü PT-1'de yayınlanacaktır... Acun için haftada 3 gün program yapacak deniliyor ama, Yok Böyle Dans'ı bu sezon yapmayacak büyük ihtimal... Sezon başında Yetenek Sizsiniz Türkiye ve O Ses Türkiye yayınlanacak sadece...

Ozan'ın dediği Cuma - Cumartesi - Pazar olma ihtimali yok... Acun Cuma günü zorlu bir günde programını yayınlamak istemez. Geçen sene Show'da Çarşambaları Yetenek Sizsiniz'i yayınladı ve oranları çok düştü 2.tur olmasına rağmen...

Sezon Başı için;

Cumartesi: Yetenek Sizsiniz Türkiye
Pazar: O Ses Türkiye

Mart - Nisan ayı gibi Survivor başladığında; Cumartesi - Pazar- Pazartesi Survivor yayınlanacaktır.

acun o ses ve yeteneksizsiniz dısında yapılmamıs bir sey yapicam dedi hatta acunn.com da çıktı

Show Tv Acunu 4 gun bile yayinlamisti:d Umarim Star bunu yapmaz. Çünki, kalite olarak Star Show Tv'den çok daha önde

Pazartesi oluyosu acun nasıl 3 gün oluyo anlamadım ?
Bence;
Pazartesi:
Hyatımın Rolü
İffet
Salı:
Sudan Bıkmış Balıklar
Küçük Hesaplar (final)
Çarşamba:
Muhteşem Yüzyıl
Eyvah Düşüyorum
Perşembe:
İnsanlar Alemi
İşler Güçler
Cuma:
Evlerden Biri
İbret'i Ailem de bitecek

Ya şimdi canımın içi Başlayınca Büyük Risk'e ne olacak?

Bunlar Star'ın şimdiki projeleri zaten.Kışa en az 10 tane dizisi var.Onalrı nereye sokacak.
İbreti Ailem biter.
Küçük Hesaplar,Büyük Risk biter.
İşler Güçler Biter.
İnsanlar Alemi bitebilir.