İffet 2.Sezon Ne Zaman Başlıyor?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,382
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
İffet dizisinin yapımcısı Gold Film, dizinin yeni sezonda 3 bölüm yayınlanıp erken final yapacağı iddiasına yanıt verdi. Star'ın yeni transferleri ve yani yapımlarının ardından İffet'in sona ereceği iddiasına Gold Film şöyle yanıt verdi;
'Yayıncı kuruluş, sona eren projeler ve yeni yayın döneminde Star TV'de yer alacak yeni projelere bağlı olarak yayın akışında bir takım değişiklikler yapmıştır. Buna bağlı olarak İffet isimli dizi filmimiz de yeni yayın döneminde Pazartesi akşamları yayınlanmaya devam edecektir.
İffet isimli dizi filmimiz yeni yayın dönemine Star TV'de 27 Ağustos 2012 Pazartesi akşamı 36. bölümün yayını ile başlayacaktır. Her dizi film projesinde olduğu gibi dizi filmimiz de, halkımızın teveccühüne bağlı olarak bugüne kadar sahip olduğu yüksek reyting oranlarını koruduğu sürece yayın hayatına yeni yayın döneminde aynen devam edecektir.

İffet isimli dizi filmimizin senaryosundaki gelişmelere bağlı olarak dizi filmimize katılan yeni oyuncularımızla 27 Ağustos 2012 Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında olacağız.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla arz olunur.
Gold Prodüksiyon Yapımcılık A.Ş.'

İffet'in biteceğine dair çıkan haberleri 'balon haber' olarak adlandırabiliriz. Pazartesi akşamları iyi oranlar alabilir.

Dizi iyi reytingler almisti onceleri.Yine yapabilir.

Hayatımın Rolü dizisinin ne olacağı merak konusu.

O kadar çok reyting alan diziyi bitirmeleri saçmalık olurdu zaten
. İffetin ilk bölümü gibisi yok ama

Pazartesi oluyosu acun nasıl 3 gün oluyo anlamadım ?
Bence;
Pazartesi:
Hyatımın Rolü
İffet
Salı:
Sudan Bıkmış Balıklar
Küçük Hesaplar (final)
Çarşamba:
Muhteşem Yüzyıl
Eyvah Düşüyorum
Perşembe:
İnsanlar Alemi
İşler Güçler
Cuma:
Evlerden Biri
İbret'i Ailem de bitecek

Ya şimdi canımın içi Başlayınca Büyük Risk'e ne olacak?

Bunların en az 5 tanesine bakmıyorsa ben neyim

bitmemesi iyi oldu
bence pazartesi pt-2 de devam eder

Canımın İçi Final yaptı zaten.

Büyük Risk'de bu yaz sonunda biter büyük ihtimalle.

İffet Pazartesi daha iyi gidebilir.

Bence Star'ın yeni yayın akışı şöyle olur :

Pazartesi

20.00 Dila Hanım
22.30 İffet

Salı

20.00 Evlerden Biri
22.30 Sudan Bıkmış Balıklar

Çarşamba

20.00 Muhteşem Yüzyıl
23.00 Eyvah Düşüyorum

Perşembe

20.00 Hayatımın Rolü
22.00 İşler Güçler
23.20 Bir Erkek Bir Kadın

Cuma

20.00 Babalar ve Evlatları
22.00 Atlılar
23.30 Bir Erkek Bir Kadın

Cumartesi

20.00 Yetenek Sizsiniz Türkiye
23.00 İnsanlar Alemi

Pazar

20.00 O Ses Türkiye
23.00 Behzat Ç.

Bunun dışında bazı dizilerin süresi kısalabilir ve bazı dizilerin reytingi kötü gidebilir. O nedenle onların yerlerine göre durum değişir.

İbreti Ailem yeni sezona kalmaz büyük ihtimalle. Belki Pazar günü iyi oranlar alıp kalabilir.

İffet'in devam etmesi hata bana gore. Yeni sezonda yayindan kalkar zaten buyuk ihtimalle.

@emreemreu Acun 3 gune ambargo koyacak. Senin yaptigin programda sadece 2 gun var.

İffet'in devam etmesi hata bana gore. Yeni sezonda yayindan kalkar zaten buyuk ihtimalle.

@emreemreu Acun 3 gune ambargo koyacak. Senin yaptigin programda sadece 2 gun var.

O zaman Star'ın çoğu yapımı yayından kalkar. İnsanlar Alemi, İşler Güçler filan bitebilir.