Senin kupona güvenip 10 lira bassam mı acaba 460 hariç.Tüm oranları çarpıyoruz 1.90x3x1.65x1.45x2(vereceğim para)
Senin kupona güvenip 10 lira bassam mı acaba 460 hariç.Tüm oranları çarpıyoruz 1.90x3x1.65x1.45x2(vereceğim para)
Bana kalırsa bas.Senin kupona güvenip 10 lira bassam mı acaba 460 hariç.Diğerleri çok garanti gibi duruyor.
Ajax-Barca maçında biraz risk var gibi ama diğerleri garanti yatmaz.Bana kalırsa bas.Ama bu iddaa garanti yok dün Madrid kendi evinde 1 tane attı Arsenal 3-0'dan maçı verdi falan ama denemekte zarar yok.
bilyoner.com
Valla bilmiyorum tutma ihtimali var tabii ama pek yüksek ihtimal değil gibi.
Paypal veya initial kart geçiyormu acababilyoner.com
nesine.com
birebin.com
oley.com
tuttur.com
Nesi zor lan geçen hafta hepsi fark attı, yine atarlarZor hacı ama umarım tutar.
Üçü birden o kadar fark atamaz bence illa biri tökezler.
Initial kart dediğin ne bilmiyorum. Paypal geçmiyordu en son, şimdi de geçmiyordur bence.Paypal veya initial kart geçiyormu acabaGirişte ciddi bilgi olarak tc'yi istiyor, ödeme bilgisi bölümüne ulaşamadım.
İninal yanlış yazmışım.Üçü birden o kadar fark atamaz bence illa biri tökezler.
Initial kart dediğin ne bilmiyorum. Paypal geçmiyordu en son, şimdi de geçmiyordur bence.
Onu da bilmiyordum, bir şey farketmiyor.İninal yanlış yazmışım.Ön ödemeli, mastercard.
http://www.bilyoner.com/para-yatirOnu da bilmiyordum, bir şey farketmiyor.Galiba o da olmuyormuş.
Görürüz bakalımÜçü birden o kadar fark atamaz bence illa biri tökezler.
Initial kart dediğin ne bilmiyorum. Paypal geçmiyordu en son, şimdi de geçmiyordur bence.
471 çok gereksiz olmuş bence hem oranı düşük hem de az gol olabilir bence o maçta ama inşallah tutar.Dünkü kuponlar facia oldu çok kritik maçlar yatırdı
Bugün bir kupon daha yaptım nesineden .Oynamak istiyenler oynasın.Hesabıda sıfırladık
460 Athletic- Porto GS: 2-3 1,75
469 Shaktar-Bate(1h) HMS-1 1,40
471 Sporting Lizbon-Schalke KG-VAR 1,40
Toplam Oran: 3,43 Misli: 10 Kazanç:34,3
@xdragxx @OzaN dün epey kritik maçlarda yatmışsınız
471 çok gereksiz olmuş bence hem oranı düşük hem de az gol olabilir bence o maçta ama inşallah tutar.
Kupon geliyorDünkü kuponlar çok kritik maçlar yatırdı
Bugün bir kupon daha yaptım nesineden .Oynamak istiyenler oynasın.Hesabıda sıfırladık
460 Athletic- Porto GS: 2-3 1,75
469 Shaktar-Bate(1h) HMS-1 1,40
471 Sporting Lizbon-Schalke KG-VAR 1,40
Toplam Oran: 3,43 Misli: 10 Kazanç:34,3
@xdragxx @OzaN dün epey kritik maçlarda yatmışsınız
Ben 460'a 0-1 gol dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?