hahahah ben bir defasında babamın oynayıp 200 tl gibide galiba kazanmış olduğu ve sabah işe gitmeden oturma odasında sehpanın üstünde unuttuğu bu maç kuponunu evde temizlik yaparken bune bee diyip yırtıp çöpe atmıştım o geldi şimdi aklıma
Ya bırak ya Arsenal'ın böyle olacağı belliydi ama sen yazınca bende yazdımHacı Arsenal 3-0'dan 3-3 oldu, Real Madrid her maç şov yapıyordu onlar da suskundu,Jeventus'un Şl maçları bu kadar bol gollü geçmezdi. Dün herkesi Arsenal ve Madrid yatırdı zaten.
Hacı 3-0 oldu neresi belliydi yav.Ya bırak ya Arsenal'ın böyle olacağı belliydi ama sen yazınca bende yazdım
Bugünde kupon yapıcaz ama arkadaş seçecek maçları, dün ben yazdım bugün sıra ondaNeyse hacı olan oldu önümüze bakacaz.
Bekliyoruz hacı at kuponu buraya etiketle beni.Bugünde kupon yapıcaz ama arkadaş seçecek maçları, dün ben yazdım bugün sıra onda
TamamBekliyoruz hacı at kuponu buraya etiketle beni.
Aynen ya yaktı bizi adam, geleceğimizle oynadı resmen.Ya bırak ya Arsenal'ın böyle olacağı belliydi ama sen yazınca bende yazdım
İyi olsa ne yazar tutan kupon çıkmadıktan sonra.https://t.co/3Q75QA5RI6 Arsene Wenger'in suçunu bana atmayın.
@OzaN, @cevaa.
Ayrıca Ozan senden bi 2-3 maç bekliyorum dünkü tahminlerin iyiydi beğendiğim maçları alırım.
Suç Arsenal'da zaten ama asıl suç bizde ne diye Arsenal'a güvenirsin ki İlk maçta zar zor yendiler bu maçta farkmı atcaklardı sankihttps://t.co/3Q75QA5RI6 Arsene Wenger'in suçunu bana atmayın.
@OzaN, @cevaa.
Ayrıca Ozan senden bi 2-3 maç bekliyorum dünkü tahminlerin iyiydi beğendiğim maçları alırım.
Handikap olayı şöyle 465 Maribor-Chelsea handikap 2 demişim. Yani Maribor maça iddaaya göre 1-0 önde başlıyor. 467 Psg-Apoel'de de h1 demişim yani Apoel 1-0 önde başlıyor.460 altın vuruş denemen sanırım.
Handikap olayı nedir ve bu kuponu nasıl dolduruyoruz, dışarı çıkıcağım bir 5-10 lira bassam mı acaba.
Evet 2-0 kazanması lazım en az. Yani maçı Chelsea 5-0 kazanırsa iddaaya göre Maribor 5-1 yenilmiş oluyor."65 Maribor-Chelsea handikap 2 demişim. Yani Maribor maça iddaaya göre 1-0 önde başlıyor. 467 Psg-Apoel'de de h1 demişim yani Apoel 1-0 önde başlıyor."
Yani Chelsea en az iki gol mü atıp galip gelecek anlamına mı geliyor. @xdragxx
Tüm oranları çarpıyoruz 1.90x3x1.65x1.45x2(vereceğim para)Toplam oranı nasıl hesaplıyoruz, misal senin listede
458 Ajax-Barcelona 2-3 gol 1.90
460 Atletic Bilbao-Porto 0-1 gol 3.00
465 Maribor-Chelsea H2 1.65
467 PSG-Apoel h1 1.45
Tüm oranları toplayıp x verdiğin para mı? @xdragxx