Bir arkadaş var o da iddaa oynuyor ona da maçları söylüyorum ama tutmuyor küfrü yiyorum. @Yakamoz-Asi
Bir arkadaş var o da iddaa oynuyor ona da maçları söylüyorum ama tutmuyor küfrü yiyorum.@Yakamoz-Asi
Ya o kadar da kafa yoruyorum olmuyor ama onun dedikleri çıkıyor.Artık onun ṣanssızlığı mı senin iṣ bilmemezliğin mi ne diyeyim. O arkadaṣa sabır diliyorum.ama sonuçta para onun, karar onun.
Ya o kadar da kafa yoruyorum olmuyor ama onun dedikleri çıkıyor.Artık temkinli tahmin ediyorum ama.
Bende bilirim az çok ama oynatınca (ben değil)Sen mi tecrübelisin o mu belli değil yani
Bende bilirim az çok ama oynatınca (ben değil)kuponun patlayacağı tutuyor.
EvetFazla güvenmemek lazım kuponlara
İlk defa mı yaptın? Ara mı verdin?Hadi yapayım 1 kupon
Nice - Toulouse - MS 1 1.33
Torino U19 - Fiorentino U19 - MS 2.5 üst 1.42
Dinomo Kiev - Rugh - MS 1 1.42
Toplam oran - 2.68
Hadi yapayım 1 kupon
Nice - Toulouse - MS 1 1.33
Torino U19 - Fiorentino U19 - MS 2.5 üst 1.42
Dinomo Kiev - Rugh - MS 1 1.42
Toplam oran - 2.68
Ulan elalem tutturuyor ben patlatıyorum arkadaş sonra alay konusu oluyoruz.Hayırlı olsun o zaman kupon tutmuṣ
Ulan elalem tutturuyor ben patlatıyorum arkadaş sonra alay konusu oluyoruz.
Bakarız @RüzgarGülü lan orada mısın?Bundan sonra senin kuponu buraya yaz @RüzgarGülü yorum yapsın ondan sonra ben oynarım.
Oynasaymisim keşke oylesine yaptığım kupondu.Evet
------
İlk defa mı yaptın? Ara mı verdin?
Oynasaydim dün iyiymiş. Oynamıyordum konuyu görünce girdim kupon yaptım. Yapayım yine 1 kuponBundan sonra senin kuponu buraya yaz @RüzgarGülü yorum yapsın ondan sonra ben oynarım.
BurdayımBakarız @RüzgarGülü lan orada mısın?
Hafta içi hafta sonu kadar yoğun geçmiyor sağlam maç bulmak zor. Sen genelde lig bazlı mı takım bazlı mı kupon yapıyorsun?Oynasaymisim keşke oylesine yaptığım kupondu.
------
Oynasaydim dün iyiymiş. Oynamıyordum konuyu görünce girdim kupon yaptım. Yapayım yine 1 kupon
------
Burdayım
------
Pazartesi olduğu için bilmediğim takımlar var. Kupon çıkaramadım bugün.
Türkiye ligine oynamamaya çalışıyorum. Oynarsam illaki yatıyor kupon. Takım bazlı genelde. Çok çok çok takip etmiyorum malesef. Ama alt ligler çok daha iyi kazandırıyor. İddaa felan 1 kazandiysam 4 kaybetmişimdirHafta içi hafta sonu kadar yoğun geçmiyor sağlam maç bulmak zor. Sen genelde lig bazlı mı takım bazlı mı kupon yapıyorsun?
Hangi takımlar kazandırıyor ?Türkiye ligine oynamamaya çalışıyorum. Oynarsam illaki yatıyor kupon. Takım bazlı genelde. Çok çok çok takip etmiyorum malesef. Ama alt ligler çok daha iyi kazandırıyor. İddaa felan 1 kazandiysam 4 kaybetmişimdir
Öyle direk kazandıran takım yok. Maça göre. Dediğim gibi kazandığımdan çok kaybettiğim var herkes gibi.Hangi takımlar kazandırıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?