Afiyet olsun.Ne oluyor laaa... Ağız tadıyla viskimizi içmedik 😂😂😂😂 Yanında İsviçre çikokatası 😁😁😁 @Yakamoz-Asi @hasanca @12.Adam
Afiyet olsun.Ne oluyor laaa... Ağız tadıyla viskimizi içmedik 😂😂😂😂 Yanında İsviçre çikokatası 😁😁😁 @Yakamoz-Asi @hasanca @12.Adam
Ooooo bizim hayalet casper hortlamış, gell kardeşim masayaaa.. 2 tuzlu fıstık at ağzına 😁😁😁 @Yakamoz-Asi @BARON男爵 da Makedonyadan getirir şimdi 😅 @hasancaİyi insan lafının üstüne gelirmiş. @hasanca şimdi foku yedin işte.![]()
Kim demiş yalnızız diye 🤪🙊🤭🤭🤭🤭Abi yalnız başına olmaz o.![]()
Size ilk 3 yakışır, ben de 4. ama bu @12.Adam ile @The_Erinch ilk 5'e giremesinHele 12. Adam hiç giremesin, The Erinc azıcık 5. olabilir.
Az önce bir bakayım dedim 12. adam Hatay kazanıra veriyor. Bence tahmin oyunundan atmak lazım
![]()
Gözlük tak uzağı görmekte zorluk çekiyorsun belli ki@Yakamoz-Asi
Ne oluyor laaa... Ağız tadıyla viskimizi içmedik 😂😂😂😂 Yanında İsviçre çikokatası 😁😁😁 @Yakamoz-Asi @hasanca @12.Adam
Zor oldu ama çıkardım saklandığı yerdenOoooo bizim hayalet casper hortlamış, gell kardeşim masayaaa.. 2 tuzlu fıstık at ağzına 😁😁😁 @Yakamoz-Asi @BARON男爵 da Makedonyadan getirir şimdi 😅 @hasanca
Sevdiğin insanlar olunca masada ☺️Seviyorum bu tatlı atışmaları![]()
Ooooo bizim hayalet casper hortlamış, gell kardeşim masayaaa.. 2 tuzlu fıstık at ağzına 😁😁😁 @Yakamoz-Asi @BARON男爵 da Makedonyadan getirir şimdi 😅 @hasanca
------
Kim demiş yalnızız diye 🤪🙊🤭🤭🤭🤭
Gel birlikte olsun 👌Yarasın abi![]()
Kurşun atar , kurşun da yerim diyorsun. 😅 Şimbilli şerloktan aşırdım.Sevdiğin insanlar olunca masada ☺️
Gel birlikte olsun 👌
Ne oldu İsviçre çakısı elenmişin sende benim gibi 🤣🤣🤣🤣
Ona @BARON男爵 Makedonyadan darbe yapacak 🤭🤭🤭🤭
@hasanca kim yaaaa.. Pişttt Casper.. Nereye tüydün? Rahat bırak Berki 🤭🤭🤭
Bu saçma gerekçeyle raporlanan ilk biz olabilirizHabire etiketten bizi rapor edecek yakında.![]()
Bu saçma gerekçeyle raporlanan ilk biz olabiliriz![]()
Yok be messi kankamı neden yiyeyim ?