Afiyet olsun.Ne oluyor laaa... Ağız tadıyla viskimizi içmedik 😂😂😂😂 Yanında İsviçre çikokatası 😁😁😁 @Yakamoz-Asi @hasanca @12.Adam
Afiyet olsun.Ne oluyor laaa... Ağız tadıyla viskimizi içmedik 😂😂😂😂 Yanında İsviçre çikokatası 😁😁😁 @Yakamoz-Asi @hasanca @12.Adam
Ooooo bizim hayalet casper hortlamış, gell kardeşim masayaaa.. 2 tuzlu fıstık at ağzına 😁😁😁 @Yakamoz-Asi @BARON男爵 da Makedonyadan getirir şimdi 😅 @hasancaİyi insan lafının üstüne gelirmiş. @hasanca şimdi foku yedin işte.
Kim demiş yalnızız diye 🤪🙊🤭🤭🤭🤭Abi yalnız başına olmaz o.
Size ilk 3 yakışır, ben de 4. ama bu @12.Adam ile @The_Erinch ilk 5'e giremesinHele 12. Adam hiç giremesin, The Erinc azıcık 5. olabilir.Az önce bir bakayım dedim 12. adam Hatay kazanıra veriyor. Bence tahmin oyunundan atmak lazım
Gözlük tak uzağı görmekte zorluk çekiyorsun belli ki@Yakamoz-Asi
Ne oluyor laaa... Ağız tadıyla viskimizi içmedik 😂😂😂😂 Yanında İsviçre çikokatası 😁😁😁 @Yakamoz-Asi @hasanca @12.Adam
Zor oldu ama çıkardım saklandığı yerdenOoooo bizim hayalet casper hortlamış, gell kardeşim masayaaa.. 2 tuzlu fıstık at ağzına 😁😁😁 @Yakamoz-Asi @BARON男爵 da Makedonyadan getirir şimdi 😅 @hasanca
Sevdiğin insanlar olunca masada ☺️Seviyorum bu tatlı atışmaları
Ooooo bizim hayalet casper hortlamış, gell kardeşim masayaaa.. 2 tuzlu fıstık at ağzına 😁😁😁 @Yakamoz-Asi @BARON男爵 da Makedonyadan getirir şimdi 😅 @hasanca
------
Kim demiş yalnızız diye 🤪🙊🤭🤭🤭🤭
Gel birlikte olsun 👌Yarasın abi
Kurşun atar , kurşun da yerim diyorsun. 😅 Şimbilli şerloktan aşırdım.Sevdiğin insanlar olunca masada ☺️
Gel birlikte olsun 👌
Ne oldu İsviçre çakısı elenmişin sende benim gibi 🤣🤣🤣🤣
Ona @BARON男爵 Makedonyadan darbe yapacak 🤭🤭🤭🤭
@hasanca kim yaaaa.. Pişttt Casper.. Nereye tüydün? Rahat bırak Berki 🤭🤭🤭
Bu saçma gerekçeyle raporlanan ilk biz olabilirizHabire etiketten bizi rapor edecek yakında.
Bu saçma gerekçeyle raporlanan ilk biz olabiliriz
Yok be messi kankamı neden yiyeyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?