Uzak dur diyenin sitede hesabı var.
Uzak dur diyenin sitede hesabı var.
Uzak dur diyenin sitede hesabı var.Baş harfi H
Kim olduğunu çözdün değil mi?Vay vay vay bak sen neler duyuyorum 😱
Kim olduğunu çözdün değil mi?
Sayılır , adının baş harfini de bakalım.Sözlüye çekiyorum.Kicktipp den uzun süre foruma üye olmayan abimiz mi
Sayılır , adının baş harfini de bakalım.Sözlüye çekiyorum.
vay arkadaş yine etiketlendim. Yalnız neyden uzak durun dedim anlamadım
Yakamoz Asi, Kendisi iddaa konusunda uzmandır.Benim dışımda ona da danışabilirsiniz.vay arkadaş yine etiketlendim. Yalnız neyden uzak durun dedim anlamadımEn son yakamoz sen geç helal olsun ama 12.adam ile The erinch geçmesin de kalmıştık 😀
vay arkadaş yine etiketlendim. Yalnız neyden uzak durun dedim anlamadımEn son yakamoz sen geç helal olsun ama 12.adam ile The erinch geçmesin de kalmıştık 😀
Yakamoz Asi, Kendisi iddaa konusunda uzmandır.Benim dışımda ona da danışabilirsiniz.
Foruma gir çık yapa yapa olayı unutuyor. Beni ve @The_Erinch ı asla unutmuyor.Iddaa'dan uzak dedin ya bana, konu o.
Yok yok, ben uzak durayim en iyisi. Belli oldu.
Foruma gir çık yapa yapa olayı unutuyor. Beni ve @The_Erinch ı asla unutmuyor.
Aha o da Ne bak bir de yaver edinmiş, bunu senden beklemezdim.Hain Domdom.Adamin damarina basmayin @hasanca iyidir
Aha o da Ne bak bir de yaver edinmiş, bunu senden beklemezdim.Hain Domdom.Haso, Rüşvet mi teklif etti?
Size ilk 3 yakışır, ben de 4. ama bu @12.Adam ile @The_Erinch ilk 5'e giremesinAdamin damarina basmayin @hasanca iyidir
Gözlük tak uzağı görmekte zorluk çekiyorsun belli kiSize ilk 3 yakışır, ben de 4. ama bu @12.Adam ile @The_Erinch ilk 5'e giremesinHele 12. Adam hiç giremesin, The Erinc azıcık 5. olabilir.Az önce bir bakayım dedim 12. adam Hatay kazanıra veriyor. Bence tahmin oyunundan atmak lazım
İyi insan lafının üstüne gelirmiş. @hasanca şimdi foku yedin işte.Ne oluyor laaa... Ağız tadıyla viskimizi içmedik 😂😂😂😂 Yanında İsviçre çikokatası 😁😁😁 @Yakamoz-Asi @hasanca @12.Adam
Ne oluyor laaa... Ağız tadıyla viskimizi içmedik 😂😂😂😂 Yanında İsviçre çikokatası 😁😁😁 @Yakamoz-Asi @hasanca @12.Adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?