İdam Geri Gelmeli Mi?

İdam Geri Gelmeli Mi?

• Evet, gelmeli!

Oy: 11 42.3%
  • Hayır, gelmemeli!

Oy: 15 57.7%

• Kullanılan toplam oy
    26
Türkiye ne zamandan beri dine göre yönetiliyor? Şeriat yok bu ülkede!!
Amerikadada Seriat yok, onlardada ölüm cezasi var. Sebebi cok basit Ülkedeki büyük suc oranindan dolayi herkesi ömür boyu beslemek istememeleri.

Kendi vatanina ihanet edip halkin üzerine kursunlar yagdiranlarin yasamaya hakki yoktur, NET. Birde cikip bu herifleri vergilerimizle beslememizi istemiyorum, ibreti alem olsun diye hepsi sallandirilmali.

özür dilerim arabın dinini savunmadığım için
))

özür dilerim arabın dinini savunmadığım için
))
Arabın dini değil ondan boş konuşuyorsun. Kuran bütün Müslümanlara indi. Kendin Müslüman olmayabilirsin İslama da inanmaya bilirsin ama öyle Arabın dini diyemezsin. Herkes haddini bilecek. Ne demek Arabın dini? Önce bunu kendine sor sonra konuşalım.

Ben demiyorum ayetler diyor aç oku sonra konuş

Ben demiyorum ayetler diyor aç oku sonra konuş
Kur'anı Kerim bütün insanlığa gönderildi. Bunun tartışması dahi olamaz.

Buyur kanıtlar;

"Resulüm! Biz seni bütün insanlara/insanlığa rahmetimizin müjdecisi, azabımızın uyarıcısı olarak gönderdik; lakin insanların ekserisi bunu bilmezler.” (Sebe Süresi 28)

“Biz seni alemlere rahmet olarak gönderdik.”(Enbiya, 21/107)

"Ey Muhammed, de ki: Ey insanlar, doğrusu ben Allah’ın hepiniz için gönderdiği peygamberiyim." (A’raf 158)

Kur'anı Kerimin neden Arapça gönderildiğinin nedeni;

“Eğer Biz Kur’an’ı yabancı bir dille gönderseydik, ‘Neden onun ayetleri açıkça beyan edilmedi? Dil yabancı, muhatap Arap! Olur mu böyle şey?’ derlerdi...”(Fussilet, 41/44)

“Biz her peygamberi kendi milletinin lisanıyla gönderdik, ta ki onlara -Allah’ın gönderdiği- hakikatleri iyice açıklasın”(İbrahim, 14/4)

Şimdi gelelim sana. Sırf söylediklerinin doğru olması için Kur’an da olmayan şeyleri var, olan şeyleri yok gösteriyorsun ya. Merak etme senin içinde Ayeti Kerime var.

"Ve muhakkak ki onlardan (Ehli Kitap'tan) bir grup mutlaka, onu (okuduklarını) kitaptan zannetmeniz için kitabı okurken dillerini eğip bükerler oysa o kitaptan değildir. O, Allah'ın katından olmadığı halde: “O, Allah'ın katındandır.” derler. Ve onlar Allah'a karşı bilerek yalan söylüyorlar." (Ali İmran 78)

Gerçekten ceza vermek istiyorsan idam cezası 5-10 dakikalık bir ceza olur, ömür boyu ceza evinde yatmak ise her türlü daha büyük işkence olur bence. Ayrıca Allah'ın verdiği canı almak ne haddimize..

ne var bunda la ben de sıralarım buraya ''ey muhammed'' ya da araplarla ilgili ayetleri görürüz o zaman evrenselliği
))

ne var bunda la ben de sıralarım buraya ''ey muhammed'' ya da araplarla ilgili ayetleri görürüz o zaman evrenselliği
))
Yine yalan yanlış bilgilerle mesaj yaziyon. sen okuduğunu anlamayan birisin kuranı nasil anlayacaksin)) gerçi bu yazdıklarından anlamadığını da gösterdin ya)))

en azından 3 yıl önce fetüşüm canım benim diyip de bugün abdullah öcalandan bile daha cani bu fetüş diyenlerden değiliz be panpa
)) ayrıca okuduğunu anlamama mı o dediğin yoksa senin işine gelmemesi herkes ne olduğunu biliyor git trollüğünü başka yerde yap

Ben fetoyla bağımlı 10yil önce cemaatin ne olduğunu anlamisim gezi süreciyle de gider bela okumuşum (17 aralık degil).

Sen 3 yıldır fetonun Twitter trollü oldun ve hala ne yaptığının farkında değilsin)))
.bak feto diyor ki bu darbe tiyatro sen 4gundur bununla ilgili yalan haberleri buraya ekliyon. Feto seni iyi kulaniyor beleşe ustelik)))

Demek ki gerçek cemaatçi kim mis))))

Sen şuan ne yaptığını bilmeyen birisin okuduğunu nasıl ankayacagin.

Yazdıklarını ispatla bu din Arapların dini olduğunu ispatla. sadece ispatlaya bileceğin yanlış anladığın olabilir))))

sana bir şey ispatlamama gerek yok neticede karşı argüman koyamıcan 5 yıl önce terörist ergenekondu 3 yıl önce başkası şimdi fetö
)) tayyip amca ne derse senin doğrun o o yüzden good night bebişim takılın siz böyle

not: bnm twitter hesabımda fetüşle ilgili şeyler yok acaba bni kim sandın

Tamam bana kaynak ver, zaten boşum okuyacam
Senden hiç kaynak istemem bilirsin
bu saatte araştıramamyarın hatırlat bana

özetle roma imparatorluğu ihtişamını kaybedince senatodaki amcalar oturup düşünüp karar almışlar halkı kontrol altında tutmak için hristyanlığı kabul etmişler
) islamiyet nasıl yayıldı onu ilkokulda da öğretmişlerdir hatırlıyorsan fethede ede ispanyayı aldıktan sonra fransa sınırına dayanmış

Ben sana onu sormadım ki. Senin demene göre muslumanlık arapların(ortadoğununsa) hristiyanlık da ortadoğunun. Yahudilik de. Bütün dinler oralarda doğduguna göre, doğdugu yerin diniyse o din batı ülkeleri ve türkiye dinsiz. Senin demen buna cıkıyor.

yahudilik hakkında pek bilgim yok zaten 15 milyon bile yoklar
))
hristyanlık da ortadoğunundu incil değiştirildi kuran değiştirilmedi muhabbeti bu yüzden incili dğeiştirdiler içinde evrensel olmayan birçok olay vardı bir güzel yeniden dizayn ettirip yaydılar
)) kuranı değiştirmediler durum ortada

bnm dediğim buydu kutsal kitpaların içeriği

Tayyip gezide cemaatti suçlanmazken ben cemaate bela okumuş adamım. tayyip bu darbe konusunda Amerikayı (natoyu) suclamazken ben yıllardır cemaatin nato örgütü olduğunu yaziyorum.

Bak tayyip bizim arkamaizdan geliyor. En büyük örneği Davutoğlu herkes bilir Davut oğluna nasıl salladiğimi ne oldu görevden alindi.

Senin gibi beleşe kendimizi kulandırtmayiz cemaatin sol görünümlü hesaplarına beynizmizi satmayiz))) şu3 yılda büyük siyasi olaylarda cemaatten farklı ne fikir beyan ettin de konuşuyorsun)))

Islam konusunda tatbiki hiç bir şey ispat edemezsin iki üç trolün Islam konusundaki fikrini buraya yazmadan öteye gidecek hiç bir faaliyetin olmaz.

Ne demiş uğur mumcu bu ülkede insanların bilgileri olmadan fikirleri olur.

Kurani okuyup anlayacak kapasitesi olmayan insanlar Islami Arap dini olarak yaftaliyor

Daha Arap dini(bunun pataneti yaşar Nuriye ait)ile neyin kaset edildiğini bile bilmiyon gelmiş troll yapiyon