cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,631
- Puanı
- 1,060
Güzelmis, umarim FOX diger diziler de yaparda onlara da bakariz.
zaten yakında YEPYENİ dizileri olacak, bekleyin..
Güzelmis, umarim FOX diger diziler de yaparda onlara da bakariz.
zaten yakında YEPYENİ dizileri olacak, bekleyin..![]()
Dram ve Aşk konulu![]()
Yani Yer Gök Ask ve Lale Devri gibi
Evet aynen öyle. Ama daha oyuncular ve adı bile belli değil. Hemen öğrendikten sonra ilk kez FF'de olacak merak etmeyin!![]()
Tesekkürler Haluk merakla bekliyoruz. Senin nereden ögrendigini bilebilirmiyiz?
FOX'u arayarak. Zaten FOX'la her gün hotmail'den mesajlaşıyoruzSonuçta en iyi seyircisiyim
![]()
Peki sana bu bilgileri veren kisinin görevini kötüye kullandigini biliyormusun? Bu tür bilgileri disariya paylasmak yasaktir.
Ama atv kapiyi gösterdiyse neden acaba, çok da akici ve iyi yaziyordu bence..
Ama atv kapiyi gösterdiyse neden acaba, çok da akici ve iyi yaziyordu bence..
atv de işler on koldan yürür. ıslami olarak yazar yetersizdi. ondan yolamıs olabilirler. bu ekip necip fazladan bir kaç söz yazıyor yönetimin hoşuna gidiyor ışte)))) atv de işler böyle yürüyor senaryo değil başka şeylere bakiyorlar. çoğu diziyi böyle harcadı atv
- - - Ekleme - - -
atv de işler on koldan yürür. ıslami olarak yazar yetersizdi. ondan yolamıs olabilirler. bu ekip necip fazladan bir kaç söz yazıyor yönetimin hoşuna gidiyor ışte)))) atv de işler böyle yürüyor senaryo değil başka şeylere bakiyorlar. çoğu diziyi böyle harcadı atv
Doğru olabilecek yerlerde iyileştirmeye gidlmeye çalışılmış gibi ama 4 bölüm sonra oyuncu değiştirmek seyirciyi tamamen kaybetmek demek bana göre, Yaprak Dökümü'nde Şevket rol değiştiğinde dizi uzun süre yadırgandı ve toparlaması haftalar aldı, burada zaten reyting yok, bir de iyice soğutuyorsunuz milleti...
Senaristin değiştirilmesi kesinlikle doğru ancak aldığın kişiler gönderdiğinden iyi olmalı öncelikle. Huzur Sokağı'nı yazan senarist tamam belki ama Deniz Yıldızı-Derin Sular dizilerini yazan tayfadan ne beklendiğini merak ediyorum, dizi basit bir günlük dizi kıvamına gelecek diye endişeleniyorum...
Dizinin sonu hızlandırıldı sanki, hayırlı olsun...
Medyapım belli ki bu değişikliklerle Kanal D'yi kandırııp dizinin finalini erteletmiş, o da anlaşılmış oldu, ancak Medyapım Show'u da Kanal D'yi de oyalıyor ve kandırıyor kanımca. İki kanal da yakında Medyapım'dan uzaklaşır...
yanlış bir karar .. oyuncular dizi devam ederken değişmemeli zorunluluk değilse hatalı karar yönetmende senaryoda değişebilir ama oyuncu değiştirmek riskli iş şimdi bu tipe yabancılık çekeceğiz ayrıca neden ayrılmış diziden jale arıkan sebebi bellimi??
puhaha
bu da İyimişş
![]()
Evet, hemde güzel ritim oluyor su an ki sloganiyla beraber..