İcardi'den Kötü Haber Geldi

Kaynaklarıma güvenirim. Bir haberim daha var aslında ama onu söylersem burada bir kuş çeşidi olan takımın taraftarları düşüp bayılabilir. 😁😁😅
citlat citlat :A acalim patlatalim konuyu :A

Haber kaynağım Fransa'dan. Türkiye'de nasıl hâlâ gündeme düşmedi anlamıyorum. 😅😅 Beyaz saçlı bir adam gideyyo diyolla. Bu haftada takımın başında yok. Cezadan dolayı.
İpucu: Dünyanın en zengin kulübüne. :)
Ben okudum bunu da resmiyet kazanmasini bekliyorum. :D

• Güldürdün
Reactions: Hobbit
Bakalım geri dönebilecek mi iyileşip? Çok geçmiş olsun.

Fenerin teknik direktörünü tarif etmiş işte :A

Ben Mourinhodan bahsediyorum. Newcastle Uniteda gidiyor. Real Madrid ayrıca kuş mu? 😂😂

Beyninin bir kısmını da @Yakamoz-Asi ye versen de nasiplense çocuk. Kırıntılarını bile havaya atsan yeter. :A
Calisirken ara ara giriyorum, beyin hücrelerimin hepsi burada degil :A
Kesinlesirse haber et Mourinho'yu :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Hobbit
Beyninin bir kısmını da @Yakamoz-Asi ye versen de nasiplense çocuk. Kırıntılarını bile havaya atsan yeter. :A
Calisirken ara ara giriyorum, beyin hücrelerimin hepsi burada degil :A
Kesinlesirse haber et Mourinho'yu :A
Yakamoz Asi zehir gibi. Dediği gibi o iş ile alakalı. Bende daha iş bitmeden foruma acele bir şeyler yazınca bu tarz şeyler oluyor :A
Benim beynim bana lazım. En ufak kırıntısını bile kimseyle paylaşmam :A

Yani kimseyi zan altinda birakmak istemiyorum ama bu sakatligin, Wanda'nin baskasi ile cikan canli yayin videosunun hemen sonrasi olmasi da ilginc degil mi sizce?

Simge'm yapmaz öyle seyler :T: @Hobbit dimi @Bully :A
Sakatlandığını görünce bu kesin milli ara sırasında Wanda'ya gitmek için numara yapıyor dedim ama sonradan bakınca zaten acaba çapraz mı kopardı diye yazmıştım.

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Sakatlandığını görünce bu kesin milli ara sırasında Wanda'ya gitmek için numara yapıyor dedim ama sonradan bakınca zaten acaba çapraz mı kopardı diye yazmıştım.
Bütün sezon Wanda'ya gitmek için birşeyler yapmış demek ki 😁 Umarım Simge galip gelir. :)

• Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi