- Reaksiyon puanı
- 33,759
- Puanı
- 1,061
citlat citlatKaynaklarıma güvenirim. Bir haberim daha var aslında ama onu söylersem burada bir kuş çeşidi olan takımın taraftarları düşüp bayılabilir. 😁😁😅
citlat citlatKaynaklarıma güvenirim. Bir haberim daha var aslında ama onu söylersem burada bir kuş çeşidi olan takımın taraftarları düşüp bayılabilir. 😁😁😅
Haber kaynağım Fransa'dan. Türkiye'de nasıl hâlâ gündeme düşmedi anlamıyorum. 😅😅 Beyaz saçlı bir adam gideyyo diyolla. Bu haftada takımın başında yok. Cezadan dolayı.citlat citlatacalim patlatalim konuyu
Ben okudum bunu da resmiyet kazanmasini bekliyorum.Haber kaynağım Fransa'dan. Türkiye'de nasıl hâlâ gündeme düşmedi anlamıyorum. 😅😅 Beyaz saçlı bir adam gideyyo diyolla. Bu haftada takımın başında yok. Cezadan dolayı.
İpucu: Dünyanın en zengin kulübüne.
Hocam Türkiye medyasında hâlâ ses yok ama anlamadım gitti. Kaynaklar çok sağlam. Fenerimi ketenpereye getirmeye çalışıyor malum adam. 😅😅Ben okudum bunu da resmiyet kazanmasini bekliyorum.
Fener ne alaka kiHocam Türkiye medyasında hâlâ ses yok ama anlamadım gitti. Kaynaklar çok sağlam. Fenerimi ketenpereye getirmeye çalışıyor malum adam. 😅😅
Fenerin teknik direktörünü tarif etmiş işteFener ne alaka kiAncelotti'den bahsetmiyor muyuz?
Haber kaynağım Fransa'dan. Türkiye'de nasıl hâlâ gündeme düşmedi anlamıyorum. 😅😅 Beyaz saçlı bir adam gideyyo diyolla. Bu haftada takımın başında yok. Cezadan dolayı.
İpucu: Dünyanın en zengin kulübüne.
Ben Mourinhodan bahsediyorum. Newcastle Uniteda gidiyor. Real Madrid ayrıca kuş mu? 😂😂Fener ne alaka kiAncelotti'den bahsetmiyor muyuz?
Beyninin bir kısmını da @Yakamoz-Asi ye versen de nasiplense çocuk. Kırıntılarını bile havaya atsan yeter.Fenerin teknik direktörünü tarif etmiş işte
Fenerin teknik direktörünü tarif etmiş işte
Ben Mourinhodan bahsediyorum. Newcastle Uniteda gidiyor. Real Madrid ayrıca kuş mu? 😂😂
Calisirken ara ara giriyorum, beyin hücrelerimin hepsi burada degilBeyninin bir kısmını da @Yakamoz-Asi ye versen de nasiplense çocuk. Kırıntılarını bile havaya atsan yeter.
Edicem edicem. Koşa koşa havaalanında paketli bir şekilde uçağa bile koyarız beraber. 😅Calisirken ara ara giriyorum, beyin hücrelerimin hepsi burada degil
Kesinlesirse haber et Mourinho'yu
Beyninin bir kısmını da @Yakamoz-Asi ye versen de nasiplense çocuk. Kırıntılarını bile havaya atsan yeter.
Yakamoz Asi zehir gibi. Dediği gibi o iş ile alakalı. Bende daha iş bitmeden foruma acele bir şeyler yazınca bu tarz şeyler oluyorCalisirken ara ara giriyorum, beyin hücrelerimin hepsi burada degil
Kesinlesirse haber et Mourinho'yu
Sakatlandığını görünce bu kesin milli ara sırasında Wanda'ya gitmek için numara yapıyor dedim ama sonradan bakınca zaten acaba çapraz mı kopardı diye yazmıştım.
Bütün sezon Wanda'ya gitmek için birşeyler yapmış demek ki 😁 Umarım Simge galip gelir.Sakatlandığını görünce bu kesin milli ara sırasında Wanda'ya gitmek için numara yapıyor dedim ama sonradan bakınca zaten acaba çapraz mı kopardı diye yazmıştım.
Zaten takip ediyorduverimli bir dinlenme dönemi geçirecek anlaşılan@Bully @RüzgarGülü @cookies @tekin @serhatt @Dosi @Zeyno @12.Adam @MasacRE @DarkLegenD
https://twitter.com/x/status/1854903342956200022
Simge - Icardi aşkı geliyorSimge'mi rahat biraksin@Bully
Zaten takip ediyordu
------
Simge - Icardi aşkı geliyorSimge yengemiz olsun istiyoruz tüm GSliler olarak
Icardi’nin sakatlığından sonra Simge’nin hevesi kaçar belki ondan malum bir daha Aşkın Olayım çalmayacak stadyumda…Ben istemiiiim
Icardi’nin sakatlığından sonra Simge’nin hevesi kaçar belki ondan malum bir daha Aşkın Olayım çalmayacak stadyumda…
Birşey olmaz. Direkt olarak kendisi yanında söyler. 😅Icardi’nin sakatlığından sonra Simge’nin hevesi kaçar belki ondan malum bir daha Aşkın Olayım çalmayacak stadyumda…
Hadi inşallahBirşey olmaz. Direkt olarak kendisi yanında söyler. 😅
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?