İbreti Ailem'in Yeni Günü Belli Oldu!

Bir Bölüm izledim espriler güzel oyuncu kadrosu sağlam süper bir yaz dizisi iyi reyting alması dileğiyle..

boylece en azından yaz sezonu icin evlerden biri dizisinin tutması netlesti. izlemeyi dusunmuyorum ama carsamba gunun boslugundan yararlanıcagını tahmin ediyorum. bizim insanlarımız sever boyle dizileri

Kimse yazmamış ben yazayım bari daha önce de söylediğim gibi galiba pazar gecesi sineması yayından kaldırıldı

Bence bu son şansı yakında dizilerin tatili de bitince tutunamaz gibi geliyor ama yaz tatilinde iyi gidebilir

Dedemin Dolabı ezer pazar günü :d

foxun yazin ilk kez yuzu gulecek. 😉)) star israrla bu diziyi kaldirmayim yayinlamaya devam ederse . pazar bu dizinin parcalarini bile bulamayiz aninallah :)))))))

bastan beri diyorum opmamis abzurdluk kafana gelen en sacma seyleri yazmak degil diye anlayan yok:))))

dun kilolu kizi komik olsun diye erkek duskunu tiki kizlar imaji vermisler bu abzurd degil resmen sacma boyle abzurd dizi olmaz.

foxun yazin ilk kez yuzu gulecek. 😉)) star israrla bu diziyi kaldirmayim yayinlamaya devam ederse . pazar bu dizinin parcalarini bile bulamayiz aninallah :)))))))

bastan beri diyorum opmamis abzurdluk kafana gelen en sacma seyleri yazmak degil diye anlayan yok:))))

dun kilolu kizi komik olsun diye erkek duskunu tiki kizlar imaji vermisler bu abzurd degil resmen sacma boyle abzurd dizi olmaz.

sen gıt akasya duragını izle :d