İbreti Ailem Yayından Kaldırıldı!

İşler Güçler'in yayından kaldırılması çok zor ama yayından kaldırılırsa, Star TV gözümde tamamen bitmiştir.

İşler Güçler ve Behzat Ç'yi tutacak mecburen ama sadece iki kaliteli dizi tutup geri kalan günleri Acun ile diğer kanallardaki gibi ağır dramlarla dolduracaksa ne anladık ki dizinin kalite anlayışından. Kaliteli olduğunu iddia ediyorsan böyle dizileri tutacaksın. Belki süreyi kısaltırsın saatini falan değiştirirsin ama tutarsın elinde.

Kanal D'yi Üsküdar'a Giderken'i 13 bölümde bitirdiği için suçlamıştım ama şimdi daha da kötüsünü Star yaptı...

Star aslında değiştiginden beri kağıt uzerinde başarılı. Eylulde ikinci kanal olsa da bu kendi emekleriyle degil parasiyla olmus olur. Sanki mesela birileri çok çalışıp universiteyi kazaniyor digeri parayla giriyor. Simdi hangisi basarili olmus oluyor? Kanal D, Show Tv, Atv, Hatta Fox kendi emekleriyle bir yere geliyorlar. Umarim Star da zamanla oyle yapar. Kendi emegiyle yaptiklari basarili olmadi pek. Muhtesem Yuzyil, Beni Affet, Acunu transfer ettigini dusunursek basarisi yanlizca kagit uzerinde kalacak

İşler Güçler ve Behzat Ç'yi tutacak mecburen ama sadece iki kaliteli dizi tutup geri kalan günleri Acun ile diğer kanallardaki gibi ağır dramlarla dolduracaksa ne anladık ki dizinin kalite anlayışından. Kaliteli olduğunu iddia ediyorsan böyle dizileri tutacaksın. Belki süreyi kısaltırsın saatini falan değiştirirsin ama tutarsın elinde.

Kanal D'yi Üsküdar'a Giderken'i 13 bölümde bitirdiği için suçlamıştım ama şimdi daha da kötüsünü Star yaptı...
Behzat C. kalkmaz ama İsler Gucler kalkar bence. Ayrica Uskudar'a Giderken İbret-i Ailem'den daha kotuydu. 1 dk. bile tahammul edememistim. :d

Acun ugruna kaliteli dizileri bitirme karari aldigindan dolayi büyük hayal kirikligi yaratan Star Tv desem.. ?

Acun'da para var Show'a yardım ettiği gibi ona da yardım ederdi dert para olsa :D Zaten ibreti alem saat 20'lerde yayınlanacak bi dizi değil Acun'da 7 günü kapatmayacağına göre desem..._?

İbreti Ailem çok hoş bir aile komedisiydi. Bitmesine üzüldüm.

Israrla Pazartesi, PT-2'de yayınlansın dedim ama Star'da ısrarla başka güne koydu. Pazar günü TV'nin en az izlendiği güne koydu diziyi ve düşük oran aldı.