İbreti Ailem Yayından Kaldırıldı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,475
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Star TV'nin yaz sezonunda başlayan iddialı komedi dizisi İbreti Ailem yayından kaldırılıyor.

Dizinin biteceği haberi başrol oyuncusu Zafer Algöz'den geldi. Usta oyuncu Algöz, Twitter hesabından, "SBT ölçümlerine göre yayın gününde 30. tekrarında 5. olan İbreti Ailem yayından kaldırıldı" diye yazdı.

Acun Ilıcalı'nın Star'a geçmesinin ardından kanalda yayınlanan bazı dizilerin akıbetleri merak konusu olmuştu. Acun'un programlarıyla akşam kuşaklarını dolduracak olan Star TV, bazı dizilerini bitirme kararı aldı. Kendine özel bir hayran kitlesi oluşturan sıradışı komedi dizisi İbreti Ailem, Star'da yayından kaldırılan en son dizi oldu.

Star'da daha öncede Bir Çocuk Sevdim dizisi yayından kaldırılmış, İffet dizisinin de biteceği şeklindeki haberler ise yapım şirketi tarafından yalanlanmıştı.

ibreti_ailem.jpg

Doğuş Yayın Grubu Genel Müdürü Cem Aydın: Acun transferinin 'Behzat Ç', 'İşler Güçler' ve 'İbret-i Ailem' gibi alternatif, sıradışı yapımları tehlikeye atmayacağını; aksine Acun'dan elde edilecek sinerji ve net reklam geliriyle bu tarz yapımlara sahip çıkılacağını düşünüyor.

[/B]Çok da iyi sahip çıkıldı evet.. [/SIZE][/COLOR][/FONT]

Sbt gerçekten tuhaf ama zaten bu dizi bu reytingle devam edemezdi :)
Yakında İşler Güçler de bitecektir :)

Doğuş Yayın Grubu Genel Müdürü Cem Aydın: Acun transferinin 'Behzat Ç', 'İşler Güçler' ve 'İbret-i Ailem' gibi alternatif, sıradışı yapımları tehlikeye atmayacağını; aksine Acun'dan elde edilecek sinerji ve net reklam geliriyle bu tarz yapımlara sahip çıkılacağını düşünüyor.

Çok da iyi sahip çıkıldı evet.. [/SIZE]
Helal Furkan. Ben de bu yazıyı arıyordum. Star kaliteyi unuttu reyting derdine düştü anlasılan[/B][/COLOR][/FONT]

Çok iyi bir diziydi, bitecek olmasına üzüldüm. Böyle iyi yapımlar bitmemeli.

Neden? Sonuçta kanallara göre her sey para degil mi ?

- - - Ekleme - - -

Ben de gerçekten sahip çikilacak diye düsünmüstüm bir çok kisi gibi, hayal kirikligina ugradim diyebilirim..

Sosyal medya desteği çok iyi.Adamlar 10 bölüme ulaşmadan face'de 102 bin hayrana ulaştı :wink:

Star TV'nin kaliteli yapımları ortaya çıkıyor derken o yapımlardan 'İbreti Ailem' yayından kaldırılıyor. Böyle kaliteli işlerin harcanmasına üzülüyorum.

Sira İsler Gucler'de. Daha sonrada Hayatimin Rolu. :F Star artik Acun TV oldu. Kalite zaten azdi ama artik o da kalmadi kanalda. :)

Üzücü bir gelişme. Gerçekten çok iyiydi ama Star sahip çıkmadı, bu hamlesiyle de gözümden düştü. Böyle kaliteli bir işi reyting uğruna 6-7 bölümde bitirirsen diğer kanallardan farkın olmaz...

hadı star acunu benı affet muhtesemı mahsumu baslatta show baslasın baslarım kalıteye 5 gun acun olsun :d

İşler Güçler'in yayından kaldırılması çok zor ama yayından kaldırılırsa, Star TV gözümde tamamen bitmiştir.

eyı oldu cancazım . kotu dızıydı. bıttıgı cok eyı oldu. abzurd dızınınde bır namusu var