İbrahim Çelikkol ve Alina Boz 'Doc' Uyarlamasında Başrolde! | NOW

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,247
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Yeni-Proje-1-1-1200x675.webp

NOW'dan 'Doc' uyarlaması geliyor.

Sony Pictures tarafından ülkemize lisanslan ve Dass Yapım'ın (Aşk ve Gözyaşı) yapımcılığını üstlendiği 'Doc – Nelle tue mani' uyarlamasının hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Henüz yönetmeni, senaristi ve ismi netleşmeyen, başrollerini İbrahim Çelikkol (Prof. Dr. İnan Kural) ile Alina Boz'un (Mevsim) paylaşacağı ve NOW'da izleyici ile buluşacak dizinin konusu ise şöyle:
Terra Hastanesi’nin en başarılı doktorlarından Prof. Dr. İnan Kural, uğradığı silahlı saldırının ardından geçirdiği ameliyat sonrası son 12 yılını hatırlamamaktadır. Artık ne geçmişini ne de bugününü tanımaktadır; kendini, bir zamanlar yaşadığı ama artık ona yabancı olan bir hayatın tam ortasında bulur. Yıllar sonra sevmeyi başardığı tek insan olan Mevsim'i bile hatırlamazken, eski eşine duyduğu aşk taptazedir.

Bir zamanlar sert, mesafeli ve yalnız bir adama dönüşmüş olan İnan, içindeki eski İnan’ı yeniden keşfetmeye başlar. Unuttuğu dostluklar, yarım kalmış aşklar, kırık aile bağları ve vicdanıyla yüzleşirken, hem doktor hem de hasta olarak yeniden hayata tutunur.

ibrahim celikkol'u en son gaddar dizisin de izlemistim.orada da her zaman oldugu gibi rolu cok iyi giydi .

bu yeni diziyi listeme aldim. ilk bolumune kendisi icin sans verecegim, ancak malesef devam etmem gibi .
cunku, genel de hastane sahneleri olan isleri izlemiyorum.

İki soğuk nevale ve soğuk bir senaryo ile zor tutar.