İşte Yeni Reyting Sisteminin Detayları

A/B'de de muhtemelen düşüş olacak az aksiyonlu dizilerde. Çünkü ABC1 grubunda A'dan C'ye kayış var, yani entellektüel kesim o grupta da daraldı, bu nedenle absürt diziler vs. düşecek, sıkıcı işler düşecek. Bence MY ve ÖBGZ az aksiyonlu ve düşecekler, Yalan Dünya çok aşırı gerileyebilir, çünkü gittikçe A'ya hitap etmeye başladı.

muhteşemde seneye kan gövdeyi götürecek bu durumda düşmez
öbgz düşer alii kaptan gidiyor çünkü eski güzelliğini kaybetti senaryo
yd aynı kalır sabitleşti izleyici kitlesi

ses arastırması turkıyeyı tam yansıtıyor a/b/c kesım egıtımlı kesım turkiyede egitimli kesim de bu kadar. asil problem bundn sonra stv dizileri gibi kalitesiz dizileri buyuk kanallarda da gorecegimiz telikesi. koylu ve agali diziler artacak. tecavuzcu ve zengin kosklu diziler azalacak :)))))))))) simdiden herkese gecmis olsun :))))))) artik reytingi fornulu cok acik bir aga bir sive birde bebek :)))))))))

ses arastırması turkıyeyı tam yansıtıyor a/b/c kesım egıtımlı kesım turkiyede egitimli kesim de bu kadar. asil problem bundn sonra stv dizileri gibi kalitesiz dizileri buyuk kanallarda da gorecegimiz telikesi. koylu ve agali diziler artacak. tecavuzcu ve zengin kosklu diziler azalacak :)))))))))) simdiden herkese gecmis olsun :))))))) artik reytingi fornulu cok acik bir aga bir sive birde bebek :)))))))))
Tecavüzün de alt tabakada gideri var, o daha da artar bence, diğer dediklerine katılıyorum. :)

STV birinci kanallığa yükselebilir. :D

a ses b seslerden anlamam tns sonuçları ne zaman yayınlanacak ?????

SBT meydanı TNS'ye bırakır mı hiç? Başından beri belliydi aslında. SBT resmi olarak reyting ölçecek. Gidişat bu yönde. TNS'yi engellemek için ellerinden geleni yaptılar zaten.

AGB bittiğinde TRT, reytingleri SBT ölçsün diye önermişti ama diğer kanallar kabul etmemişti. Sonuç olarak yine TRT'nin dediği oldu. Meydan SBT'ye kaldı.:)

SBT devam...

SBT meydanı TNS'ye bırakır mı hiç? Başından beri belliydi aslında. SBT resmi olarak reyting ölçecek. Gidişat bu yönde. TNS'yi engellemek için ellerinden geleni yaptılar zaten.

AGB bittiğinde TRT, reytingleri SBT ölçsün diye önermişti ama diğer kanallar kabul etmemişti. Sonuç olarak yine TRT'nin dediği oldu. Meydan SBT'ye kaldı.:)

SBT devam...

tns reytingleri yayinlayamiyacak dedigimde demedigini birakmadin bana. bakiyom simdi ucankus agziyla koplo terosi uretion :)))))))

maden bastan belliydi neden bana karsi ciktin :))))))))))

tns reytingleri yayinlayamiyacak dedigimde demedigini birakmadin bana. bakiyom simdi ucankus agziyla koplo terosi uretion :)))))))

maden bastan belliydi neden bana karsi ciktin :))))))))))

Ben başından beri SBT ve ailesinin TNS'yi sabote etmeye çalıştığını söyledim zaten. Eski mesajlarımda görebilirsin.

Sana karşı çıktığım konu TNS'nin reytinglerinin suç olması. Ben TNS'nin yaptığının suç olduğunu sanmıyorum. Reyting listesi yayınlamak suç olsaydı reyting ölçme yetkisini zaten ellerinden alırlardı. Bunu söylemek istemiştim.