Ben Kıvanç olmazsam diziden ayrılırım.
Cemrehan Karakaş sanırım.merve boluğur un yanındaki kim?
Teşekkür ederim Emre.Güzel olmuş @dizi kolik ellerine sağlık
Teşekkür ederim Emre.güzel olmuş
Teşekkür ederim Ömer.Ellerine saglik güzel olmus. Giyim tarzlari garip olmus
Kıvanç benim Hazla sensin zaten.Ben Kıvanç olmazsam diziden ayrılırım.
Teşekkür ederim, aslında sende vardın sığda ama maalesef sığmadı... :5:Güzel olmuş ama ben yokum afişte heralde
Teşekkür ederim. Yeni resmi mi eski resmi mi bir fikrim yok aslında ama hoş çocuk.Kıvanç, Hazal, Çağatay bir arada huh huuu
Cemrehan Karakaş'ı koyman da iyi olmuş
- - - Ekleme - - -
Cemrehan Karakaş sanırım.
UEK'daki Nermin'in oğlu. Kaslanmış biraz
Komik değildi.Teşekkür ederim Emre.
Teşekkür ederim Emre.
Teşekkür ederim Ömer.
Kıvanç benim Hazla sensin zaten.
Teşekkür ederim, aslında sende vardın sığda ama maalesef sığmadı... :5:
Teşekkür ederim. Yeni resmi mi eski resmi mi bir fikrim yok aslında ama hoş çocuk.
Çağatay Furkan'sa, seninde Kıvanç olman gerekir zaten mantıklı düşünürsek. :GDG:Komik değildi.
Orada farklı erkek oyuncular vardı ama.
Çağatay Furkan'sa, seninde Kıvanç olman gerekir zaten mantıklı düşünürsek. :GDG:
İş kanalda bitiyor bu konuyu @OzaN'la konuşmalısın.Orada farklı erkek oyuncular vardı ama.Şu ücreti de konuşabilir miyiz?
Espri yapmadım ki ben. İğneledim sadece onu "Kıvanç benim Hazal sensin zaten." şeklinde. :GDG:Espri miydi o diyene bak....:winkk: @dizi kolik
Tamam pes,fifa .
İş kanalda bitiyor bu konuyu @OzaN'la konuşmalısın.
Espri yapmadım ki ben. İğneledim sadece onu "Kıvanç benim Hazal sensin zaten." şeklinde. :GDG:
Ben seni tanırım dizi teklifi senden geldi
İş kanalda bitiyor bu konuyu @OzaN'la konuşmalısın.
Espri yapmadım ki ben. İğneledim sadece onu "Kıvanç benim Hazal sensin zaten." şeklinde. :GDG:
Ben seni tanırım dizi teklifi senden geldi
Ben mütevazi bir oyuncuyum. Ama bak bazı sahnelerde sanat için soyunabilirim.Batırcan beni batırcan! :GDG:
Teşekkür ederim. Yeni resmi mi eski resmi mi bir fikrim yok aslında ama hoş çocuk.
O kadar abartmamak gerek ama yan rolde iyi bir isim olabilir oyunculuğunu geliştirirse.Dizi oyuncusu olarak parlayabilecek bir tipi var bence de
Aşk-ı Efsane'de öyle bir sahne vardı ve verdiğin puan yüksek değildi hatta sen bana "Reyting için mi yaptın?" tarzı bir şeyler demiştim. İnadına soyundurmayacağım seni. Biz Furkan'la beraberisss. :hih:Ben mütevazi bir oyuncuyum. Ama bak bazı sahnelerde sanat için soyunabilirim.Reyting patlaması yaşarız.
Ben yorumlarda katı, uygulamada sıvıyımdır.
O kadar abartmamak gerek ama yan rolde iyi bir isim olabilir oyunculuğunu geliştirirse.
- - - Ekleme - - -
Aşk-ı Efsane'de öyle bir sahne vardı ve verdiğin puan yüksek değildi hatta sen bana "Reyting için mi yaptın?" tarzı bir şeyler demiştim. İnadına soyundurmayacağım seni. Biz Furkan'la beraberisss. :hih:
Çağatay Furkan'sa, seninde Kıvanç olman gerekir zaten mantıklı düşünürsek. :GDG:
Konuştuğumuz şeye bak ya? :GDG:Ben yorumlarda katı, uygulamada sıvıyımdır.
Ne kaldı geriye zaten?
Bölüm başı 30 bin TL istiyorum, repliklerim güzel ve profesyonel bir şekilde hazırlanmalı, kostümlerim ünlü bir stil danışmanına ait olmalı, karavanımda bir televizyon ve laptopum bulunmalı, yemekler özel ve profesyonel bir aşcıdan yapım olmalı, sabah saat 9'da sete ve en geç 21:30'da evde olmak istiyorum, sahne aralarında çok beklemek istemiyorum..
Şimdilik şartlarım bu kadar :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?