İşte "Yüzleşme" Dizisinin Afişi!

Güzel olmuş @dizi kolik ellerine sağlık :)
Teşekkür ederim Emre. :)

Teşekkür ederim Emre. :)

Ellerine saglik güzel olmus. Giyim tarzlari garip olmus :D
Teşekkür ederim Ömer. :)

Ben Kıvanç olmazsam diziden ayrılırım. :D
Kıvanç benim Hazla sensin zaten. :A

Güzel olmuş ama ben yokum afişte heralde :D
Teşekkür ederim, aslında sende vardın sığda ama maalesef sığmadı... :5:

Kıvanç, Hazal, Çağatay bir arada huh huuu :D
Cemrehan Karakaş'ı koyman da iyi olmuş

- - - Ekleme - - -

Cemrehan Karakaş sanırım.
UEK'daki Nermin'in oğlu. Kaslanmış biraz :D
Teşekkür ederim. Yeni resmi mi eski resmi mi bir fikrim yok aslında ama hoş çocuk. :)

Dizi oyuncusu olarak parlayabilecek bir tipi var bence de :)
O kadar abartmamak gerek ama yan rolde iyi bir isim olabilir oyunculuğunu geliştirirse. :)

- - - Ekleme - - -

Ben mütevazi bir oyuncuyum. Ama bak bazı sahnelerde sanat için soyunabilirim. :D Reyting patlaması yaşarız. :D
Aşk-ı Efsane'de öyle bir sahne vardı ve verdiğin puan yüksek değildi hatta sen bana "Reyting için mi yaptın?" tarzı bir şeyler demiştim. İnadına soyundurmayacağım seni. Biz Furkan'la beraberisss. :hih::F

O kadar abartmamak gerek ama yan rolde iyi bir isim olabilir oyunculuğunu geliştirirse. :)

- - - Ekleme - - -

Aşk-ı Efsane'de öyle bir sahne vardı ve verdiğin puan yüksek değildi hatta sen bana "Reyting için mi yaptın?" tarzı bir şeyler demiştim. İnadına soyundurmayacağım seni. Biz Furkan'la beraberisss. :hih::F
Ben yorumlarda katı, uygulamada sıvıyımdır. :D

Çağatay Furkan'sa, seninde Kıvanç olman gerekir zaten mantıklı düşünürsek. :GDG:

Bölüm başı 30 bin TL istiyorum, repliklerim güzel ve profesyonel bir şekilde hazırlanmalı, kostümlerim ünlü bir stil danışmanına ait olmalı, karavanımda bir televizyon ve laptopum bulunmalı, yemekler özel ve profesyonel bir aşcıdan yapım olmalı, sabah saat 9'da sete ve en geç 21:30'da evde olmak istiyorum, sahne aralarında çok beklemek istemiyorum..

Şimdilik şartlarım bu kadar ::D :X

Ben yorumlarda katı, uygulamada sıvıyımdır. :D
Konuştuğumuz şeye bak ya? :GDG:

Bölüm başı 30 bin TL istiyorum, repliklerim güzel ve profesyonel bir şekilde hazırlanmalı, kostümlerim ünlü bir stil danışmanına ait olmalı, karavanımda bir televizyon ve laptopum bulunmalı, yemekler özel ve profesyonel bir aşcıdan yapım olmalı, sabah saat 9'da sete ve en geç 21:30'da evde olmak istiyorum, sahne aralarında çok beklemek istemiyorum..

Şimdilik şartlarım bu kadar ::D :X
Ne kaldı geriye zaten? :F