İşte Türk Dizilerinin Youtube Karnesi!

eee panpiş turkweb o kanalı açtı kullanmadı biraz araştır :) o kanal 131.bölümden beri aktif my şu an 137.bölümü yayınlayacak 6 haftada kpa nın 9 haftası ka izlenmişler :)

iyice araştır görürsün turkweb hep böyle yapar adını feriha koydum da emirin yolu olduktan sınra ayrılmıtı son 10 bölümü ayrı kanal oldu kanalı açar öyle bırakır :)

https://fav10.net/forum/threads/er-meydanında-hangi-diziler-Önde.176445/#post-1046780

@batuhankaralar @Forumdash siz incelerseniz artıkın ben susayım :X
Gerçekten haberi güncellemen lazım hacı:( Kod dolmuş hep:X Yada @OzaN el atsın :X

eee panpiş turkweb o kanalı açtı kullanmadı biraz araştır :) o kanal 131.bölümden beri aktif my şu an 137.bölümü yayınlayacak 6 haftada kpa nın 9 haftası ka izlenmişler :)

iyice araştır görürsün turkweb hep böyle yapar adını feriha koydum da emirin yolu olduktan sınra ayrılmıtı son 10 bölümü ayrı kanal oldu kanalı açar öyle bırakır :)

https://fav10.net/forum/threads/er-meydanında-hangi-diziler-Önde.176445/#post-1046780

@batuhankaralar @Forumdash siz incelerseniz artıkın ben susayım :X
Bir de video sayılarına bak maşallah my 6 haftada ne ka video atmış :D
Muhteşem Yüzyıl : 466
Kara Para Aşk : 124

Bu arada ufak bir araştırma yaptım ve MY kanalı 6 haftada 4 milyon izlenim almış :D Bana tezlerini çürüttürme emre burada sayılar konuşuyor

Bu arada ufak bir araştırma yaptım ve MY kanalı 6 haftada 4 milyon izlenim almış :D Bana tezlerini çürüttürme emre burada sayılar konuşuyor
sen attığım linke bak görürsün kim ne ka izleniyor :X

bu arada 6 haftada ne 4 milyonu 9 milyonu geçmiş kanaldaki en eski video 1 ay önce yüklenmiş :F

afk,aşk ve ceza ve film fragmanalrı var :) ama afk ile my dışında izlenen yok 352 milyonu 300 milyonu afk+my :X
Ben mı yanlış biliyorum anlamadım kafam karıştı şimdi turkweb de insanlar alemi, güldür güldür, arka siradakiler ve daha ismini saymadı diziler ve programlar da var acaba farklı yerlere mı bakıyoruz.