İşte Türk Dizilerinin Youtube Karnesi!

eee panpiş turkweb o kanalı açtı kullanmadı biraz araştır :) o kanal 131.bölümden beri aktif my şu an 137.bölümü yayınlayacak 6 haftada kpa nın 9 haftası ka izlenmişler :)

iyice araştır görürsün turkweb hep böyle yapar adını feriha koydum da emirin yolu olduktan sınra ayrılmıtı son 10 bölümü ayrı kanal oldu kanalı açar öyle bırakır :)

https://fav10.net/forum/threads/er-meydanında-hangi-diziler-Önde.176445/#post-1046780

@batuhankaralar @Forumdash siz incelerseniz artıkın ben susayım :X
Gerçekten haberi güncellemen lazım hacı:( Kod dolmuş hep:X Yada @OzaN el atsın :X

eee panpiş turkweb o kanalı açtı kullanmadı biraz araştır :) o kanal 131.bölümden beri aktif my şu an 137.bölümü yayınlayacak 6 haftada kpa nın 9 haftası ka izlenmişler :)

iyice araştır görürsün turkweb hep böyle yapar adını feriha koydum da emirin yolu olduktan sınra ayrılmıtı son 10 bölümü ayrı kanal oldu kanalı açar öyle bırakır :)

https://fav10.net/forum/threads/er-meydanında-hangi-diziler-Önde.176445/#post-1046780

@batuhankaralar @Forumdash siz incelerseniz artıkın ben susayım :X
Bir de video sayılarına bak maşallah my 6 haftada ne ka video atmış :D
Muhteşem Yüzyıl : 466
Kara Para Aşk : 124

Bu arada ufak bir araştırma yaptım ve MY kanalı 6 haftada 4 milyon izlenim almış :D Bana tezlerini çürüttürme emre burada sayılar konuşuyor

Bu arada ufak bir araştırma yaptım ve MY kanalı 6 haftada 4 milyon izlenim almış :D Bana tezlerini çürüttürme emre burada sayılar konuşuyor
sen attığım linke bak görürsün kim ne ka izleniyor :X

bu arada 6 haftada ne 4 milyonu 9 milyonu geçmiş kanaldaki en eski video 1 ay önce yüklenmiş :F

afk,aşk ve ceza ve film fragmanalrı var :) ama afk ile my dışında izlenen yok 352 milyonu 300 milyonu afk+my :X
Ben mı yanlış biliyorum anlamadım kafam karıştı şimdi turkweb de insanlar alemi, güldür güldür, arka siradakiler ve daha ismini saymadı diziler ve programlar da var acaba farklı yerlere mı bakıyoruz.

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan