İşte O Kardeşler!

Aynı oyuncularla çekilmiyor ki sadece bir tek ortak oyuncu var. Fatmagül'ün Suçu Ne içinde. Konular tamamen farklı. Karakterler tamamen farklı, ben bir sakınca görmüyorum. Hatta doğru olarak görüyorum...
Bu sayede yapımcılar aynı diziyi gereksiz yere 4-5 sezon uzatmaktansa yeni projelere daha güvenle adım atabiliyorlar. Ay Yapım, Aşk-ı Memnu'yu bir sene daha uzatırdı istese. Konu buna gayet müsaitti. Şu an hala 20 reyting alıyor olurdu devam etseydi. Ama onlar tadında bırakalım ve yeni dizi çekelim dediler ve gayet isabetli bir karar oldu :)

Aşkı Memnu' nun 79 bölümünü de izledim. :) Senarist 30. bölümlerden sonra zorlanmaya, kendisini tekrar etmeye başladı. Pardon senaristler demeliydim. 2. sezonun ilk 10-20 bölümü zaten bahçede bizi birisi mi gördü gerginliğiyle geçti :) Ece ile Melek diziyi daha fazla uzatamazdı, hele hele son 10-20 bölüm hep birbirinin aynısıydı. Zaten Bihter-Behlül aşkı başladığından sonra dizideki tek heyecan, bunu Adnan' ın öğrenip öğrenemeyeceğiydi. :) Dizi çok başarılıydı, bunu kabul ediyorum. Ama yine Beren Saat' le, Aşk Memnu gününde ve saatinde, yine Ay Yapım' la bir dizi çekilmemeliydi. Aşk-ı Memnu' nun diğer başrolü Kıvanç Tatlıtuğ' da yine aynı yapım şirketiyle, olasılıkla aynı kanalda bir diziye başlıyor. Aşkı Memnu' nun diğer bütün oyuncularıda gittikleri dizileri zirveye taşımayı bildiler. Onca başarılı oyuncu varken, aynı oyuncuların, aynı yapım şirketleriyle çalışmasını etik bulmuyorum. Zaten reyting kaygısı olmayan diziler sıkıcılaşmaya başlıyor. Mesela Fatmagül' ün Suçu Ne dizisinde 30 bölümde tecavüz olayı ve mahkeme süreci dışında hiç önemli bir gelişme olmadı. Yok Fatmagül' le Kerim bakıştı, şarkı söyledi, birbirlerine kızdı, küstü. Bu mudur dizi. :)

Alemto hoşgeldin. Dizi kesin tutar herhalde. Hele ki bayanlar çok fazla ilgi gösterebilir.

Alemto hoşgeldin. Dizi kesin tutar herhalde. Hele ki bayanlar çok fazla ilgi gösterebilir.

Hoşbulduk. Bende Tutacağına İnanıyorum Kıvanç Tatlıtuğu Olduğu Dizi Reytingleri İyi Olur Son Zamanda Ezelde Oynamıştı Ve Arka Sokakları Geçmişti Kıvanç Çıktı Diziden Gittikçe Düşmeye Başladı

Bu dizi tutar, Kanal D yeni sezona bomba gibi girecek ayni STAR gibi hadi bakalim Dogan grubu kaptirdiniz isi:)

AlemTo sen beni sinir ediyorsun. Sana laf söylemek istemiyorum yoksa banlanırım. Ayrıca ben herkes benle uğraşsın,demedim. Admin ile o meseleyi hallettik.

bende zaten senden hiç haz edemiyorum ben karakolun 2.bölümü diye konu açıyorum sen benim aynı konuyu açıyorsun.gelmişin bir de burada ben salağım diyorsun sen bu yorumları hakediyorsun