İşte O Kardeşler!

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
Kıvanç ve Mehmet Aynı Dizide

Kıvanç Tatlıtuğ ve Mehmet Günsur aynı dizide yer alacaklar.

Ezel’in son bulmasıyla birlikte Kıvanç ve Mehmet’in oynayacağı dizi için çalışmalara başlayacak Ay Yapım kadın oyuncu arayışında. Ancak, kadın oyuncunun önemi olmayacak sanırım. Çünkü bu ikilinin adını kim duyarsa, çığlık atıyor. Hatta konu konuşulurken bir kadın, “İkisi de aynı dizide. Ekrana kilitlenirim. Bütün işlerimi iptal ederim” dedi. Yani dizi bu iki oyuncunun üzerinde dönecek şimdiden kendini belli etti. Mehmet Günsur,“Aşk Tesadüfleri Sever” filmiyle sevenleriyle az da olsa özlem giderdi ama her hafta izlemek fena olmaz. Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını zaten hiç boş bırakmadı . Üç reklam filmi ile sabah-öğlen-akşam ekrandaydı. Ama ikisini de aynı dizide izlemek keyifli olacak. Yeni sezon beklemeye değer.

Demek Mehmet Günsur da bu dizide :)

Genç kızları şimdiden kaptılar :)

Bu arada bu konu da Güncel Haberler değil TV Haberleri bölümü konusu.

Direkt TV Haberleri bölümüne koyabilirsin.

Bu da güncel bir haber ama TV bölümü için özel bölüm varken buraya açmak yasak.

O zaman aynı mantıkla spor konularını da buraya açalım. Onlar da güncel sonuçta ?

Tamam sakin ol. Bir konu açtım borçlu çıktım. Nereden açtım? Pişman oldum. Bir daha ben açmam tamam. Sen de haklısın benim gibi zeka seviyesi düşüklerle günde kaç defa uğraşıyorsun. Doğru, tamam. Sinirlenme.

Evet bu dizinin haberini ilk ben yapmıştım. İkincisini de senin yapman nasipmiş. Hadi hayırlısı ben izlemem ama birçok kişi izler diye düşünüyorum.

OsmanAslan alınma sonuçta Ozan bu sitenin kurucusu ve bize hatalarımızı söylemesi çok normal birşey.

Kendisi bu uyarı yapmaktan bıktığını ve bundan dolayı " sinirlendiğini " söyledi zaten. Ben uydurmadım. Beni istemiyorsanız istemiyoruz seni diyin, gideyim. Zaten ben gerizekalı manyağın tekiyim.

Olayı kişisel olarak algılamana gerek yok.

Beni asıl sinirlendiren bu konuyu taşımak için Güncel Haberler bölümüne girdim ve özellikle The Killing'in açtığı bir sürü konuyla karşılaştım. Fatmagül'ün Suçu Ne konusu var. Ezel konusu var. Survivor konusu var. Muhteşem Yüzyıl konusu var. Behzat Ç konusu var. Leyla ile Mecnun konusu var. Çocuklar Duymasın konusu var. Var da var yani. Tamam konu açan herkese çok teşekkür ediyoruz, herkesin bol bol konu açmasını istiyoruz da birazcık dikkatli olunsa keşke. Ben şimdi bu konuları tek tek uygun yerlerine taşımak için belki yarım saat uğraşacağım onca işimin arasında...

Orayada bir mod atamaz mısın?Mesela Tv bölümünde fazladan mod var. Birini oraya alsan. Neyse sen işine bak. Ben seni rahatsız etmiyim.

Bu ikiliyi beğenmedim. Her ikiside popüler diye çok alakasız iki oyuncuyu bir araya getirmenin ne gereği var? Bu Nihat Doğan' la Nouma' ya düet yaptırmak kadar komik. Neyse, çok iyi bir dizide olsa izleyeceğimi düşünmüyorum.

Reyting garantili bir seçim olmuş,seneye hakikaten damgasını vurması büyük olasılık...

Evet reyting garantili çünkü Aşk-ı Memnu etkisi devam ediyor. Adını Feriha Koydum Cuma günlerinin 2.' si, Fatmagül Kurtlar' ı ezdi geçti, Muhteşem Yüzyıl en çok izlenilen 2. dizi. Kıvanç efendinin diziside pek tabi izlenecektir. :) Aynı yapım şirketlerinin, aynı oyuncularla, aynı gün ve saatte (Perşembe PT1 Aşk-ı Memnu -> Fatmagül' ün Suçu Ne?) dizi çekmeleri artık dizi sektörünü olumsuz etkiliyor ve haksız reyting kazancı sağlıyor. Bu durumla Fox TV' nin reyting sağlamak için uyguladığı akıllı saat ve Show TV' nin programları üçe bölmesi arasında ne farkı var? Aynı yapım şirketinin aynı oyuncularla, aynı tür bir konuda (dram), aynı gün ve aynı saatte dizi çekmesi benim gözümde Survivor 1,2,3' ten farksız bir durum.

Evet reyting garantili çünkü Aşk-ı Memnu etkisi devam ediyor. Adını Feriha Koydum Cuma günlerinin 2.' si, Fatmagül Kurtlar' ı ezdi geçti, Muhteşem Yüzyıl en çok izlenilen 2. dizi. Kıvanç efendinin diziside pek tabi izlenecektir. :) Aynı yapım şirketlerinin, aynı oyuncularla, aynı gün ve saatte (Perşembe PT1 Aşk-ı Memnu -> Fatmagül' ün Suçu Ne?) dizi çekmeleri artık dizi sektörünü olumsuz etkiliyor ve haksız reyting kazancı sağlıyor. Bu durumla Fox TV' nin reyting sağlamak için uyguladığı akıllı saat ve Show TV' nin programları üçe bölmesi arasında ne farkı var? Aynı yapım şirketinin aynı oyuncularla, aynı tür bir konuda (dram), aynı gün ve aynı saatte dizi çekmesi benim gözümde Survivor 1,2,3' ten farksız bir durum.

Aynı oyuncularla çekilmiyor ki sadece bir tek ortak oyuncu var. Fatmagül'ün Suçu Ne içinde. Konular tamamen farklı. Karakterler tamamen farklı, ben bir sakınca görmüyorum. Hatta doğru olarak görüyorum...
Bu sayede yapımcılar aynı diziyi gereksiz yere 4-5 sezon uzatmaktansa yeni projelere daha güvenle adım atabiliyorlar. Ay Yapım, Aşk-ı Memnu'yu bir sene daha uzatırdı istese. Konu buna gayet müsaitti. Şu an hala 20 reyting alıyor olurdu devam etseydi. Ama onlar tadında bırakalım ve yeni dizi çekelim dediler ve gayet isabetli bir karar oldu :)