İşte Kanalların Yeni Sezon Projeleri

Show'un neresi iddialı Allah aşkına? :D

Atv yine dökülüyor.

Kanal D iyice tarlaya cevirmiş kanalı. Yaz, güneş, deniz, tarla, domates, patates.

Dizinin ismini beğenmedim. Halit Ergençin dizisi diye isim mi olur? :)

Ay Yapım varlık göstermiyor pek. Çoğu yapım şirketi daha yetişmemiş şirketler.

FOX'un dizisinin ismine for: Ya herşeyim Ya hiçim ne ya? Böyle garip isimler de FOX'tan çıkar. Bu isime bir se sağ üste yeni dizi, sol alta ilk bölüm yazarsa, ekran saldırıya uğrar resmen. :D

Show'un neresi iddialı Allah aşkına? :D

Atv yine dökülüyor.

Kanal D iyice tarlaya cevirmiş kanalı. Yaz, güneş, deniz, tarla, domates, patates.

Dizinin ismini beğenmedim. Halit Ergençin dizisi diye isim mi olur? :)

Ay Yapım varlık göstermiyor pek. Çoğu yapım şirketi daha yetişmemiş şirketler.

FOX'un dizisinin ismine for: Ya herşeyim Ya hiçim ne ya? Böyle garip isimler de FOX'tan çıkar. Bu isime bir se sağ üste yeni dizi, sol alta ilk bölüm yazarsa, ekran saldırıya uğrar resmen. :D
Show için bilerek öyle yazmistim.. Anlayamadiysan pes 😉

Ali Bey çook eksik yazmıs show Tv yeni sezon projeleri baya var Bazısını duyurayım gerisinide show kendisi duyurur Ahmet Cakar ile Bir İceri bir dişarı Yabanci format yarisma daha var ismi belli dil diye yazmıyorum Star Akademi Gürkan Uygunun baba dizisi Medyapımın Aşk Kapıda dizisi Sinem Kobal Merve Bologur basrollerinde diziler var Koliba Film yeni dizi hazırlıginda Gold Film yeni dizi yapıyor 2 tane hemde showa süreç filmden de dizi var bildiklerim.bunlar

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Star TV ve Kanal D'den başka iddialı bir kanal göremedim. Bu kanallar dışında ATV'nin Oktay Kaynarca dizisi tutar.
Kanal D'nin Kezban dizisi Yeşim Ceren Bozoklu'nun dizisi galiba.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Star TV ve Kanal D'den başka iddialı bir kanal göremedim. Bu kanallar dışında ATV'nin Oktay Kaynarca dizisi tutar.

Evet dogru, Yesim Ceren'in dizisi.

bu sezon, ağırlıklı star ve fox'tayım. tv8'in dizilerini de merak ediyorum.

Bozoklu değil Bozoğlu. ss .ss .ss

Evet onun dizisi :love1:

Bu sezon çoğunlukla yazlık dizileri izlerim devam edenleri yani. Boş günlerime yeni dizileri almayı düşünüyorum, öyle her diziye vakit harcayamam.

Fox Tv'nin geçen sezondan tutan birçok dizisi var, bir de yazlık 5 dizi ekleniyor. Yeni sezona bir proje fazla bile. :)

Kanal D ne yapacak bu kadar diziyi? Yine saçmalayacak. Umarım güzel işler ortaya çıkar ama mecbur bazılarını harcayacak gibi. Kalbim Ege'de Kaldı ve Yaz'ın Öyküsü kesin gidiciler bu kadar diziye bakılırsa.

Star Tv de yine iddialı. Aslında geçen sezon ortalarda çok iyiydi, sonra çöktü. KYG dizisi özellikle 8 reytinglerden 2-3'lere düştü. Bakalım ne yapacak.

Atv ve Show Tv yine umutsuz vaka görünüyorlar.

Tv8 3-4 dizi projesi şaşırttı ama ben yine iş yapacaklarını sanmıyorum bir çoğunun. Tabi detayları görmek lazım.