İşte Beren'in Yeni Koruyucusu

ben bi sorun göremedim peryagmer efendimizin hayatını örnek almalıyız ve ondan örnekler vermeliyiz bu doğrudur
o dönemle bu dönemi bir tutup peygamberle sıradan bir hayali karakteri özdeşleştirmek çok mantıklı gerçekten -*

oha beni neyle suçluyolar kendinize gelin peygamber efendimiz den örnek alırım Allah a şükür
atatürk ün ise askeri hayatını ve askeri zekasını

suçlamam ben yazdığın mesakjalr ortada örnek verilebilecek o kadar kiş ivarken seçtiğin kişilere bak

tövbe tövbe adam anlamak mı istemiyo anlamıyo mu bende anlamadım ne özdeşleştirmesi arkadaşım anlamıyon mu sen peygamberimizin yaptığı bişeyi mesela evlenmiştir evlenmek sünnet oluyo sen birine peygamberimiz evlenmiş sen de evlenmen lazım sünnettir dediğin de onunla özdeşleştirmiş mi oluyon tövbe haşa bana dinimi öğretecekler

- - - Ekleme - - -

siz beni suçlayamazsınız herkes kendisine baksın önce hadi bakalım

takas memati kim ki sıradan hayali bir karakter memati evlenmese selvi kötü yola mı düşecek peygamber efendimizin yaptığı evliliklerdeki gibi kimsesiz ya da yoksul mu ya örnek vermeyi bilmiyon ya da kasti yapıyon

56.Tarihin reklam geliri rekoru da Kurtlar Vadisi'ne ait(2005 yılında show daki sezon finali nde 29milyon 500 bin abd doları reklam geliri elde etmiştir vadi.bu bir rekordur o rekor hala kırılamamıştır.Bu sezon finallerinin de en yüksek reklam geliri rekorudur aynı zamanda.(önceki rekor 7 milyon dolarla asmalı konak finaline aittir)

bu da size ders olsun hadi

takasın son reklam geliri mesajı ile konu arasında bağlantı kurabilen?

vay vay vay söyleyene bak hele

söyleyen bnm baktım çok mükemmel bir insanım

- - - Ekleme - - -

söyleyen bnm baktım çok mükemmel bir insanım