diyor ki polat o boyuyla israle kafa tutumasın![]()
forumdash kim konuyu vadiye bağlamış bi okuda sonra yorum yap
yakarız o koruyucu yakarız![]()
aha işte;
siz kim KVP izleyenler ...
KVP'ciler...
KVP'ciler kim?
KVP izleyenler..
KVP izleyenler kim?
Siz?
Siz kim?
...........
.............
...........
.......
Error.........Error......Error.....
Şöyle gereksiz tartışmalarınıza Hz.Muhammed'i,Atatürk'ü katmasanız diyorum.![]()
Polat ile Atatürk'ü, Memati ile Hz.Muhammed'i örnek göstermek gereksiz bir hareket bence.benim cümlemde vadi geçmiyo arkadaş katıyo tartışma çıkarıyo her zaman ki muhabbet
- - - Ekleme - - -
örnek veriyoruz sadece örnek aldığımız kişilerden![]()
benim cümlemde vadi geçmiyo arkadaş katıyo tartışma çıkarıyo her zaman ki muhabbet
bir mesajından polatı kauniden üstün görüp viyanayı alırdı demişti@takas'ı ben milli değerlere kutsal saydiğimiz kişilere/şeylere saygılı biri olarak görmüştüm...Kaç posttur Ataturk Hz. Muhammed kıyaslarini bende anlamıyorm...Polat kimki bu değerlerle bir tutuluyor?
bir mesajından polatı kauniden üstün görüp viyanayı alırdı demişti@takas'ı ben milli değerlere kutsal saydiğimiz kişilere/şeylere saygılı biri olarak görmüştüm...Kaç posttur Ataturk Hz. Muhammed kıyaslarini bende anlamıyorm...Polat kimki bu değerlerle bir tutuluyor?
bir mesajından polatı kauniden üstün görüp viyanayı alırdı demişti![]()
hayalle hakaret arasında fark vardır nasıl atatürk ü koruma kanunu varsa bu tür absürd mesajlar için de ceza kuralı gelmeli foruma
Hayallerde sınır yok![]()
Polat ile Atatürk'ü, Memati ile Hz.Muhammed'i örnek göstermek gereksiz bir hareket bence.