İşte Beren'in Yeni Koruyucusu

memati olayı ne alaka daldan dala atlıyon resmen mematinin amcasının kızımı neyi kan bağı yok çok çok normal sahiplendi ve evlendi biraz mantık lütfen

ortada saygısızlık var mı var kendi kzıı yaşında abi dediği adamın kızı üstelik ee :d daldan dalası yo kvadiciler vadiyi överken kendini kaybediyor olmadık benzetmeler yapıyor

Bravo @takas congratulations @takas
Olayı bi postunla gelmişssin gene KVP 'ye geçirmişssin...

bravo-bravo_large.gif

Şöyle gereksiz tartışmalarınıza Hz.Muhammed'i,Atatürk'ü katmasanız diyorum. :)

aha işte;

siz kim KVP izleyenler ...
KVP'ciler...
KVP'ciler kim?
KVP izleyenler..
KVP izleyenler kim?
Siz?
Siz kim?
...........
.............
...........
.......
Error.........Error......Error.....

benim cümlemde vadi geçmiyo arkadaş katıyo tartışma çıkarıyo her zaman ki muhabbet

- - - Ekleme - - -

Şöyle gereksiz tartışmalarınıza Hz.Muhammed'i,Atatürk'ü katmasanız diyorum. :)

örnek veriyoruz sadece örnek aldığımız kişilerden :D

benim cümlemde vadi geçmiyo arkadaş katıyo tartışma çıkarıyo her zaman ki muhabbet

- - - Ekleme - - -

örnek veriyoruz sadece örnek aldığımız kişilerden :D
Polat ile Atatürk'ü, Memati ile Hz.Muhammed'i örnek göstermek gereksiz bir hareket bence.

takas bizim IQ yu 30 yaptı biz zaten hiç anlamadık ezicez diyince nasıl ezeceğini :d
@xdrag gereksiz değil direkt o kişilere hakarettir bu

@takas'ı ben milli değerlere kutsal saydiğimiz kişilere/şeylere saygılı biri olarak görmüştüm...Kaç posttur Ataturk Hz. Muhammed kıyaslarini bende anlamıyorm...Polat kimki bu değerlerle bir tutuluyor?

@takas'ı ben milli değerlere kutsal saydiğimiz kişilere/şeylere saygılı biri olarak görmüştüm...Kaç posttur Ataturk Hz. Muhammed kıyaslarini bende anlamıyorm...Polat kimki bu değerlerle bir tutuluyor?
bir mesajından polatı kauniden üstün görüp viyanayı alırdı demişti :d

- - - Ekleme - - -

bir mesajından polatı kauniden üstün görüp viyanayı alırdı demişti :d

Forum İstatistikleri

Konular
173,105
Üyeler
8,483
Son Üye
justking