İşte Benim Stilim Eleme Gecesinde Elenen İsim Kim Oldu?

Hmm ilginçmiş. Özlem Özden iyiydi, haraketleriyle ve konuşmalarıyla falan fenomen oldu zaten.

He İlbige avrupai ve cool birisi. Öyle tartışmalara falan girmiyor, herkesle ilişkisi çok iyi.
İşte o yüzden dikkatimi çekmemiş demek

aaa burayıdamı karıştırdım ben
Evet sonradan yarışa dahil oldu ama ilk günden tartışmalrında ortasında.

İzliyorum şimdi. Nurella çok saçmalamış.
Zaten Özden'i sevmem biliyorsun hatta gitmesine sevindim. Ama tarz olarak çok iyiydi, ondan önce gitmesi gerekenler vardı. Bir nevi Nurella gönderdi zaten, seni sevmiyorum diyordu hatta eleme anında dedikleride o yöndeydi.

İvana Özden'i göndermek için ne saçmalamış öyle. 'Özden tarzın çok güzel ama Tarzın çok düz hep aynı vs.' Ok canım ok.ss

Ne kadar cool yaa.

4 saat sürüyor bu program
15.30-19.30 arası oluyor evet, aslında bu programın en kötü yanı bence. Geçen sezon yeni bölüm 16.30'da başlıyordu 18.45 gibi bitiyordu. Bu sezon saati iyice abartılar ama yine de evde TV açıkken iyi oluyor ya izlemek.

Bir bakarım senin için

İzliyorum şimdi. Nurella çok saçmalamış.
saçmalamadı özden insanı sinir ediyordu çok uyardılar şımarık hareketleri,
herkesi deli ediyordu nur hanım saçmalamadı doğru karar verdiler özden dinlemedi
dikkat et dedi tüm jüri ama dinlemediler gülşen performansıda kötüydü
bide program başında finale gidecem dedi sanırım onada kızdı nur hanım

İvana Özden'i göndermek için ne saçmalamış öyle. 'Özden tarzın çok güzel ama Tarzın çok düz hep aynı vs.' Ok canım ok.ss

Ne kadar cool yaa.
aynen doğru söyledi özdende değişim olmadı ki hiç

özdenin elenmesine çok ama çok s evindim geçen hafta gitmesi gerekiyordu
aslında ama maria iyi olsaydı eğer geçen hafta giderdi

Ben seviyorum Özden'in o hal ve hareketlerini. Zevkler işte.

Gülşen'i hiç yapamamıştı zaten, iyi oldu

Tarzdan pek anlamam ama son haftalarda hep son ikiye kalıyordu. Nihayet gitmiş. Nihal gitsin kavgalar bitsin!