İşte o yüzden dikkatimi çekmemiş demekHmm ilginçmiş. Özlem Özden iyiydi, haraketleriyle ve konuşmalarıyla falan fenomen oldu zaten.
He İlbige avrupai ve cool birisi. Öyle tartışmalara falan girmiyor, herkesle ilişkisi çok iyi.
İşte o yüzden dikkatimi çekmemiş demekHmm ilginçmiş. Özlem Özden iyiydi, haraketleriyle ve konuşmalarıyla falan fenomen oldu zaten.
He İlbige avrupai ve cool birisi. Öyle tartışmalara falan girmiyor, herkesle ilişkisi çok iyi.
Aynen programdaki Çiğdem geldiği günden tartışmalar bitmek bilmedi.
Ben de önceden kimin gideceğini biliyorum ama yine de izlemek keyifli oluyor.
aaa burayıdamı karıştırdım ben
Çiğdem ile kaldı. Ozan Doğulu ve Kemal Çiğdem dedi ama diğer 3'ü Özden gitsin dedi.En tarz yarışmacı gitti demek. Kimle kaldıda gitti peki @Ahmad
Çiğdem ile kaldı. Ozan Doğulu ve Kemal Çiğdem dedi ama diğer 3'ü Özden gitsin dedi.
Evet sonradan yarışa dahil oldu ama ilk günden tartışmalrında ortasında.aaa burayıdamı karıştırdım ben
Zaten Özden'i sevmem biliyorsun hatta gitmesine sevindim. Ama tarz olarak çok iyiydi, ondan önce gitmesi gerekenler vardı. Bir nevi Nurella gönderdi zaten, seni sevmiyorum diyordu hatta eleme anında dedikleride o yöndeydi.İzliyorum şimdi. Nurella çok saçmalamış.
çiğdemelrin öyle bir etkisi var her gittiğimiz yerde ilk gün ordaymış gibi olayın içindeyiz hemenEvet sonradan yarışa dahil oldu ama ilk günden tartışmalrında ortasında.
4 saat sürüyor bu programİzlemeyerek çok şey kaybediyosun
Emel iyidir iyi. 1. olması zor ama ilk 3'e rahat girer.
15.30-19.30 arası oluyor evet, aslında bu programın en kötü yanı bence. Geçen sezon yeni bölüm 16.30'da başlıyordu 18.45 gibi bitiyordu. Bu sezon saati iyice abartılar ama yine de evde TV açıkken iyi oluyor ya izlemek.4 saat sürüyor bu program
Bir bakarım senin için15.30-19.30 arası oluyor evet, aslında bu programın en kötü yanı bence. Geçen sezon yeni bölüm 16.30'da başlıyordu 18.45 gibi bitiyordu. Bu sezon saati iyice abartılar ama yine de evde TV açıkken iyi oluyor ya izlemek.
O saatlerde boştaysan en iyi alternatif zaten. İzle izle, umarım İlbige'yi beğenirsin.Bir bakarım senin için
saçmalamadı özden insanı sinir ediyordu çok uyardılar şımarık hareketleri,İzliyorum şimdi. Nurella çok saçmalamış.
aynen doğru söyledi özdende değişim olmadı ki hiçİvana Özden'i göndermek için ne saçmalamış öyle. 'Özden tarzın çok güzel ama Tarzın çok düz hep aynı vs.' Ok canım ok.ss
Ne kadar cool yaa.
saçmalamadı özden insanı sinir ediyordu çok uyardılar şımarık hareketleri,
herkesi deli ediyordu nur hanım saçmalamadı doğru karar verdiler özden dinlemedi
dikkat et dedi tüm jüri ama dinlemediler gülşen performansıda kötüydü
bide program başında finale gidecem dedi sanırım onada kızdı nur hanım
aynen doğru söyledi özdende değişim olmadı ki hiç
özdenin elenmesine çok ama çok s evindim geçen hafta gitmesi gerekiyordu
aslında ama maria iyi olsaydı eğer geçen hafta giderdi
ben sevmene birişey demedim sevebilirsin tabii ama ben sevmiyorumBen seviyorum Özden'in o hal ve hareketlerini. Zevkler işte.
ben sevmene birişey demedim sevebilirsin tabii ama ben sevmiyorum
ne yapalım baştan beri beni sinir ediyordu ya
tam zıtız senle ya bende mutsuz oluyorum özdeni görünce nur hanım haklıydıBeni de mutlu ediyor onu görmek. Sadece Nur çok haklı dediğin için dedim.
tam zıtız senle ya bende mutsuz oluyorum özdeni görünce nur hanım haklıydı
çok uyardılar özdeni dinlemedi özden