Sima ve Ezgi gidecek.. Sima@Ahmad @sokak sanati @Yiğitt @vadikızı bugün izleyin,yarı final var
Eleme Potası : Sima,Ezgi,Nihal,Ayşenur
2 kişi elenecek
Tüm tüyo sayfalar ilk Sima - Nihal elendi dedi, sonra değistiler ve progtamda montaj yapip Ezgi yaptilar falan dediler. Ezgi gidiyor yani.Ezgi nin gittiği kesin miBen bilerek bakmadım heyecanlı olsun diye
Tüm tüyo sayfalar ilk Sima - Nihal elendi dedi, sonra değistiler ve progtamda montaj yapip Ezgi yaptilar falan dediler. Ezgi gidiyor yani.
Sima gidiyor, senin favorinin de kalma hakki yok. Ohh olsun sana.
Sima gidiyor, senin favorinin de kalma hakki yok. Ohh olsun sana.
Benim afvorim Ayşegül bir kere.s Ezgi de favorim ama olsun
Ezgi instagramdan adalet filan yazmış evet elenmiş galibaFanları vardı yine 1.olur diye korktular
@Ahmad @sokak sanati @Yiğitt @vadikızı bugün izleyin,yarı final var
Eleme Potası : Sima,Ezgi,Nihal,Ayşenur
2 kişi elenecek
@GunesinOglu beni niye etiketlemiyorsun bende izliyorumyaziklar olsun nihal dururken ezgiyi elediler böyle sacmalik olamaz nur ve kemal iyiki yarismadan ayriliyorlar adil davranmiyorlar nihal kalsin dediler ya tam komedi ivana ve ugurkan ise dogru karari vererek ezgi kalsin dediler ama yine nihal kaldi kesinlikle sacmalik bu nihal finali haketmiyor ama görünen o ki sampiyon nihal olacak hadi gecmis olsun
@GunesinOglu unutma neden unutuyorsun
@vadikızı bence kemal de taraf tutuyor ve kesinlikle nihal gitmeliydi finali hakedecek ne yapti anlamiyorum en sevmedigim sey reyting icin adam tutuyorlar
Nurella ve Kemal Doğulu bugün yayında veda etdiler.
Bugünki bölüm genel olarak veda bölümü idi. Çok severek takip etdim bu sezonlarda yarışmayı. Ama alışılan jüriler olmadan eski tadi alamam Ünlüler sezonunda bence.
Her neyse Büyük Final Fragmani:
( Ayşenur'u destekleyecek kimse gelmemiş, çok üzülmüş ya.)
@GunesinOglu @vadikızı @sokak sanati
Nihal şu an oradaki en zayıf halka, 1. olacağını düşünmüyorum. Belki fan kitlesi büyük görünebilir ama sms'de 1. olamaz bence.bence ayşenur birinci olacak ama okuduğuma göre nihal birinci
olacak deniyor bakalım ne olacak
Nihal şu an oradaki en zayıf halka, 1. olacağını düşünmüyorum. Belki fan kitlesi büyük görünebilir ama sms'de 1. olamaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?