İşte Benim Stilim 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@Ahmad bu hafta Sima elenir herhalde onun yanında ise kim elenecek baya merak ediyorum :A

@GunesinOglu beni niye etiketlemiyorsun bende izliyorum :F yaziklar olsun nihal dururken ezgiyi elediler böyle sacmalik olamaz nur ve kemal iyiki yarismadan ayriliyorlar adil davranmiyorlar nihal kalsin dediler ya tam komedi ivana ve ugurkan ise dogru karari vererek ezgi kalsin dediler ama yine nihal kaldi kesinlikle sacmalik bu nihal finali haketmiyor ama görünen o ki sampiyon nihal olacak hadi gecmis olsun :D

@GunesinOglu beni niye etiketlemiyorsun bende izliyorum :F yaziklar olsun nihal dururken ezgiyi elediler böyle sacmalik olamaz nur ve kemal iyiki yarismadan ayriliyorlar adil davranmiyorlar nihal kalsin dediler ya tam komedi ivana ve ugurkan ise dogru karari vererek ezgi kalsin dediler ama yine nihal kaldi kesinlikle sacmalik bu nihal finali haketmiyor ama görünen o ki sampiyon nihal olacak hadi gecmis olsun :D

katılıyorum sana kemal nur hanıma göre iyi puanlarını iyi veriyorda nur hanım
çok taraf tutuyor nihalin elenmesi lazımdı ezginin değil ezgi nihal gitmeliydi

@GunesinOglu unutma neden unutuyorsun :F
@vadikızı bence kemal de taraf tutuyor ve kesinlikle nihal gitmeliydi finali hakedecek ne yapti anlamiyorum en sevmedigim sey reyting icin adam tutuyorlar :D

@GunesinOglu unutma neden unutuyorsun :F
@vadikızı bence kemal de taraf tutuyor ve kesinlikle nihal gitmeliydi finali hakedecek ne yapti anlamiyorum en sevmedigim sey reyting icin adam tutuyorlar :D

aynen öyle nihalin gitmesi lazımdı finali hakedecek birşey yapmadı hafta içinde
kombinleri fazla beğenilmiyordu sadece galada başarılı yapıyodu o kadar
bana en çok nur hanımın taraf tutuyor gibi geliyor

Nurella ve Kemal Doğulu bugün yayında veda etdiler.
Bugünki bölüm genel olarak veda bölümü idi. Çok severek takip etdim bu sezonlarda yarışmayı. Ama alışılan jüriler olmadan eski tadi alamam Ünlüler sezonunda bence.

Her neyse Büyük Final Fragmani:
( Ayşenur'u destekleyecek kimse gelmemiş, çok üzülmüş ya. :( )

@GunesinOglu @vadikızı @sokak sanati

Nurella ve Kemal Doğulu bugün yayında veda etdiler.
Bugünki bölüm genel olarak veda bölümü idi. Çok severek takip etdim bu sezonlarda yarışmayı. Ama alışılan jüriler olmadan eski tadi alamam Ünlüler sezonunda bence.

Her neyse Büyük Final Fragmani:
( Ayşenur'u destekleyecek kimse gelmemiş, çok üzülmüş ya. :( )

@GunesinOglu @vadikızı @sokak sanati

bence ayşenur birinci olacak ama okuduğuma göre nihal birinci
olacak deniyor bakalım ne olacak

Ben Nihal'i birinci yaparlar diye düşünüyorum ama Ayşenur çok emek verdi, onun hakkı bence bu şampiyonluk. Umarım o kazanır. :) Ayşegül kazanırsa da sevinebilirim.