'İşte Benim Stilim All Star' Birincisi Belli Oldu!

En İyi 2'den biri kazanmış. Ayşenur'un kazanmasını sevindim.
Nihalde sempatik bir isimdi. Onunda bir şeyler kazanması güzel olmuş.:D Keşke Özden bu kadar geride kalmasaydi:(
başlangıçta özdeni baya eleştirmiştim bazı hareketlerinden dolayı..ancak bazı durumda da özdenin olumlu davranışlarını fark ettim..bu yüzden benim isteğim özdenin kazanmasıydı yarışmayı..

Ayşenuru sevmiyorum ama tarzı var. Yani boş biri 1. olmadı. Amma değişik olacağım diye her zaman giydiği şey tarz değil.

Nihal en çok eleme potası göre yarışmacı. İyi birisi ama kesinlikle finali haketmiyordu.

Çiğdem zaten diliyle geldi finale. Ondan tarz olanlar da vardı.

Özden bu sene karakter olarak da tarz olarak da çok iyiydi. 1. olsaydı yadırgamazdım ama 4. lüğü haketmiyordu.

Ayşegül kendini çok geliştirdi ama çoğu zaman kendini tekrar ediyordu. 5. lik iyi bir sonuç.

Gülşah ilk 3'ü hakediyordu ama yine haksızlığa uğradı.

En çok İkizler 1. olsaydı sevinirdim.

Aysenurun birinci olmasina sasirmadim AMA nihalin ikinciligi komik. Her hafta elemede olan kiz ikinciligi olmus. Gulsahin sonuncu olmasina sasirtici

En sahici karakter nihaldi Ayşegül de zaman zaman çok sahici oluyordu. En" estetikli"kişilik kazanmış ne diyelim

Ha yarışma tarz yarışması değil hala bu yönde yorum yapan arkadaşlar var.. Birileri kızlara kıyafet verip giydiriyor. Zaten jürilerde haksızlık rekoru kırmıştır reytingi olanları elem emek için çırpındıklsrini bikiyorlar.