'İşte Benim Stilim All Star' Birincisi Belli Oldu!

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,041
Puanı
1,060
TV8'de yayınlanan sevilen moda yarışması 'İşte Benim Stilim'in All Star'ında dün gece Büyük Final heyecanı yaşandı.

Birinci 6 finalist arasından hafta boyunca yapılan SMS oylaması sonucu seçildi.

Oylama sonuçlarına göre İşte Benim Stilim All Star finalinden çıkan sonuçlar şöyle:

1. Ayşenur Balcı
2. Nihal Candan
3. Çiğdem Çelik
4. Özden Cerrahoğlu
5. Ayşegül Doğan
6. Gülşah Yılmaz

İşte Benim Stilim All Star 2015'i kazanan Ayşenur Balcı 100 bin TL büyük para ödülünün, ikinciliği kazanan Nihal Candan ise 50 bin TL para ödülünün sahibi oldu.

567ddb7767b0a92c30555f6d.jpg

Ayy çok sevindim ya. Gerçekten büyük emek verdi Ayşenur, emeklerinin karşılığını da almış. :Z

Nihal da yine emek vermişti ama ben pek sevmiyordum kendisini. 50 bin almış zaten o da.

Ayşegül arabayı almıştı önceden o nedenle üzülmedim kendisine.

Ayşenur 1. sezonda da çok iyi giyiniyordu ama All Star'da çok şey katmıştı tarzının üzerine. Çok günler en iyi puani alan kişi oluyordu. Sezonun başlarından beri diyorum 1. olacak diye ve sonunda oldu. Zaten 1. olmasa bence haksızlık olmuş olurdu. Verdiyi emekler için kutluyorum.

Tebrikler Donatella. :bhr:

Favorim kazandi cok sevindim kazanmasina nihalin kazanmamasina da ayri bir sevindim :D
@Yiğitt nihal finalde olmayi bile haketmiyordu herkes emek veriyor ama iyi degildi nihal o yüzden ikinciklik ona fazla bile dua etsin buna :F

Favorim kazandi cok sevindim kazanmasina nihalin kazanmamasina da ayri bir sevindim :D
@Yiğitt nihal finalde olmayi bile haketmiyordu herkes emek veriyor ama iyi degildi nihal o yüzden ikinciklik ona fazla bile dua etsin buna :F
Bence tarzı vardı, iyiydi. :D

Ben bir aralar onu tutuyordum ama Ayşenur hak ediyordu, onun için ona kaymıştım. :F

En İyi 2'den biri kazanmış. Ayşenur'un kazanmasını sevindim.
Nihalde sempatik bir isimdi. Onunda bir şeyler kazanması güzel olmuş.:D Keşke Özden bu kadar geride kalmasaydi:(

@Yiğitt ayy nesini tutuyordun nihalin ya :F ayrica tarzi da finale kalacak kadar yoktu ondan daha iyileri vardi ama aysenur bir tane ya haketti ve kazandi :D

@Yiğitt zaten o yüzden finale kaldi yoksa kalamazdi ve de taraf tutan kemal ve nur sayesinde kaldi iyiki gittiler yarismadan :D

@Yiğitt ne bkeliyorsun ki ne kadar ünlü olabilir seviye bu ama yine de ilgi görebilir belli olmaz 1-2 tane iyi isim var gibi bence :F

@Yiğitt ne bkeliyorsun ki ne kadar ünlü olabilir seviye bu ama yine de ilgi görebilir belli olmaz 1-2 tane iyi isim var gibi bence :F
Programı asıl götüren isim Nur'du, ardından Kemal'di. Ivana olsada olur, olmasada olur ama o iki isim önemliydi. Dün ablam da öyle diyor. Jüri gittikten sonra kim gelirse gelsin yürümez bu iş.