İşte "Ben de Özledim" dizisinin konusu!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,508
Puanı
1,060
Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Leyla The Band, Onur Ünlü ve Burak Aksak'ın paylaşacağı ve 23 Ekim Çarşamba 23.00'de başlayacak "Ben de Özledim" dizisinin konusu belli oldu.

Dizi Leyla ile Mecnun yayından kaldırıldıktan sonra işsiz kalan kadronun komik ve bir o kadar düşündüren arayışlarını anlatacak. "İşler Güçler" dizisiyle benzer bir hikayeye sahip olacak dizide bütün oyuncular kendi karakterlerini canlandıracak. İlk bölümünde Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuk oyuncu olarak yer alacağı "Ben de Özledim" Leyla ile Mecnun hayranları tarafından merakla beklenmekte.

leyla-ile-mecnun-ekibinden-yeni-dizi-ben-de-5030864_3199_400.jpg

sosyal medyada ilgi görecektir.İnşallah reytinglerde de umduğunu bulur.Gerçi star tv az reyting alsa bile bitirmez diziyi sosyal medyada ilgi görsün yeter gözüyle bakar.

Dizinin yine belirli bir izleyici kitlesi olacaktır, umarım yolu açık olur..

Baska diziler ile her zaman bir benzerlik bulunur. Türkiye'de bu normal, zira o kadar cok dizi var ki, konular tükeniyor.
Ben güzel birsey cikacagina inaniyorum.

Erdal Bakkal ve İskender yoksa tadı olmaz. :(

Ayrıca İşler Güçler çakması gibi olmuş üzüldüm bu haberlere. :(

Cengiz Bozkurt ve A. Mümtaz Taylan konuk oyuncuymuş belki de ilk bölümde L&M'nin finalinin nasıl olduğunu anlatıp sonra dizinin gerçek konusuna girecekler :) :)

Bekliyorum nası olucak bakalım umarım iyi bir iş çıkar ortaya

Cengiz Bozkurt ve A. Mümtaz Taylan konuk oyuncuymuş belki de ilk bölümde L&M'nin finalinin nasıl olduğunu anlatıp sonra dizinin gerçek konusuna girecekler :) :)
Leyla ile Mecnun'a sık sık gönderme olacaktır ama finali çekemedik gibisinden bahsederler herhalde. :)

Bu arada ilginçtir ki İşler Güçler de bir nevi Üsküdar'a Giderken'in yayından kaldırılmasıyla çıkan bir işti ve dizide sıkça Üsküdar'a Giderken'den bahsedilirdi. "Ben de Özledim" ise aynı şekilde Leyla ile Mecnun'un kalkmasıyla ortaya çıktı. :)

Erdal Bakkal ve İskender yoksa tadı olmaz. :(

Ayrıca İşler Güçler çakması gibi olmuş üzüldüm bu haberlere. :(
Yapımcı Onur Ünlü çekiyor,Burak Aksak yazıyor,Tüm Kadro oynuyor dedi. Ve Ahmet Mümtaz Taylan aynı kafayla olacağını söyledi.Yani aynı mizah anlayışı. Ben açıkçası böyle haberlere itibar etmiyorum.

İşler Güçler'den daha iyi bir iş olacaktır bence. :)

Yeni bölüm olmasa da tekrarından ara sıra bakarım. :)