Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ancak Cuma gününe belli olmaz...Huzur sokağı Hafta sonuna alınabilir...Tatar Pt1'de başarılı değil zaten Cuma Pt2'de devam etsin...Cuma Pt1 değişebilir...
Atv'nin şanssızlığı hafta sonunda yer alıyor...3 yeni proje var yerleştirme yapmak çok zor değil...
Salı günü başarılı olan diziler Dram dizileri...Ağır bir dram olarak ise Bugünün saraylısı var...Salı günü başarılı olabilir...
Huzur Sokağı çöpe gidecek gibi duruyor o nedenle Cumartesi günü şansını tekrar deneyebilir...
Kaçak Cuma yada Pazar başlayacaktır...Ama Pazar benim gözümde en uygun gün...
Karadayı ve vadi zaten iyi gidiyor...kaçak iyi gidecektir...Milyoner'in başarısı aşikar...
Yeni gelenlereden Ben onu çok sevdim kesinlikle iyi bir başlangıç yapar duruma göre iyi gider...
Bugünün saraylısı tutar bence...Senaristler 1 numara senarist...Yazdıkları tüm diziler tuttu ve zirveyi zorladı yada zirvede bu dizide tutarsa şaşmam...
atv yayın akışı böyle olur kanımca pazartesi karadayı kmoi
salı ekimden itibaren bügünü saraylısı olacak eylülden itibaren ise kaçak koyabilir denem amaclı reytingler belirler
çarşamba doksanlar
perşembe kurtlar vadisi pusu
cuma cok karışık ben onu çok sevdim dizisi olabilir yada huzur sokağı ve tatar ramazan olabilir
boçs cuma olmasa cumartesi günü tam gün bizimdir
cumartesi kaçak olabilir cünkü süreç filim hep cumartesi koyuyor
pazar boş bir kaçten daha dizi gelecekmiş ekimden itibaren haydi hayırlısı
benim tek dileğim ben onu çok sevdim cuma tam gün olması istiyorum hafta sonu yayınlamsını istemiyorum
huzur sokağı cumartesi tam gün tatar ramazan pazar tam gün olsun
atv huzur sokağı iç yapımlar yapması akıllı heraket ediyor gecen sezon sonlarda çok aksilik yaşadı atv cumartesi yapsın daha güzel olur enazında fazla rakip yok bakalım nasıl sıtrateji işleyecek
atv yeni sezon 3 dizi yeni yayına sokacak
ekim ayında bügünün saraylısı yayınlayacak salı günü avşar filim tutma ihtimali yüksek
pana filimimn ben onu çok sevdim dizisi gecen sezon nazar deydi atv olacaktı kanal değiştirelecek dendi iyiki olmadı
oyuncu değiştirildi iyiki değiştirildi yılın dizisi olacak çok ses getireçeğinden eminim günü cuma olsun istiyorum
kaçak oyuncuları muhteşem bakalım günü hangi gün olacak
bu 3 dizi arasında ben onu çok sevdim dizisi olay olacak
bu yeni sezon atv ile kanal d büyük kapışma olacak
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.