İşte ATV'nin Yeni Sezonu ! | mrt-06 Özel İnceleme

Ozan Bugünün Saraylısı'na yorum yapmamışsın.

Tatar Ramazan Sezon finaliyle 2 reytinge kadar düştü. Yeni sezonda en fazla alacağı reyting 3. İsteyen kayıt altına alabilir.

Bu sezon atv`de iş yapacak 2 dizi var. Vadi ve Karadayı.

Doksanlar A/B`de iş yapar ama 5 reyting alır en fazla.

Diğer günler tırt.

Karadayı geçen sezonki başarısını sürdürür.Karadayı'ya bakacağım bu sezon.

Selçuk Yöntem yeni diziye mi başlıyor :excitement:

Yeni dizilerden Kacak tutar. Kvp ve karadayı bildigimiz gibi gider belki karadayı düşebilir biraz. Kmoi yine cok iyi gider. Doksanlar seksenler gibi gider atv fazla tahammül etmez. Tatar ramazan maalesef yeni sezonda en fazla 10 bölüm daha devam eder bence

Yeni sezonda muhtemelen bir grupta 2.olur.

Eline sağlık Atacan kardeşim Karadayı bir numaralı dizim Vadi sonrada diğerleri var sıkı takip etmesemde onlarıda izlemeye çalışıyorum.

Vadi dışında Ben Onu Çok Sevdim'e bakarım belki netten.

Karadayı'm hariç zevkle izleyeceğim bişey yok
Huzur Sokaği ve 90'ları diğer kanallar daha iyi bişe çıkaramazlarsa yine izlemeye devam ederim

kurtlar vadisikaradayıkaçak ve ben onu çok sevdim iyi reytingler alır dizilerden

Emeğine sağlık @mrt-06. Atv bu sezon iddalı geliyor. Ama tabi ki Kanal D kadar değil

- - - Ekleme - - -

Emeğine sağlık @mrt-06. Atv bu sezon iddalı geliyor. Ama tabi ki Kanal D kadar değil

hs ve doksanlar kötü gidiyor zaten tatar pt 1 olursa o da gider
yeni sezon işlerinden ben onu çok sevdim dizisi çarpıcı bir şeyler bulursa çok rahat güğndem olur ve izlenir ama atv nin politikasını düşününce bu zor
kaçak ve bugünün saraylısının tutturacak 5-6 reyting düzenli aldıracak bir faktör yok şu an için
kmoi artık 2 gün falan olmalı çok yayınlanmak yıpratır yarışmayı 2 günde kapanmadan kazan olsun
eline sağlık @mrt-06

Yeni hafta ile FOX'u yapıcam umarım beğenirsiniz. @xBUGRAx , @Billy Kane