İşte ATV'nin Yeni Sezonu ! | mrt-06 Özel İnceleme

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061
Lv1JAgctM0Le2mKZ7sJa73GL.jpg

mrt-06 Özel inceleme

Yeni sezona kısa bir süre kala kanalların dizi ve yarışma hazırlıkları tüm hızı ile devam ediyor başarılı ve kendi emeği ile üretmeyi seven televizyon kanalı ATV yeni sezonda çok iddialı.

Yeni yazımda ATV'nin yeni sezon projelerinden bahsedeceğim daha sonra ki yazılarım ise Star TV , Show TV , FOX kanallarının yeni sezonları ile ilgili olacak.

atv_yayin_temp_330x130.jpg

İŞTE ATV'NİN YENİ SEZON BOMBALARI VE PRİME TİME TÜM YAPIMLARI

---- 2013 - 2014 SEZONU

KARADAYI

545080051609.jpg

Başarılı dizilerin yapımcısı Ay Yapım İmzalı Kenan İmirzalıoğlu'nun başrol olduğu dizi etkileyici hikayesi ile 2. sezonu ile de ATV ekranlarında yer alacak. Yayınlandığı günlerde reyting rekorları kıran Karadayı dizisi her Pazartesi 20.00'da ATV'de.

KURTLAR VADİSİ PUSU

432019790965.jpg

Yeni sezon için Show TV ile görüşen dizi bu sezon içinde ATV'de kalmayı tercih etti dizinin kanal ile anlaşması imzalanması bekleniyor özellikle Total Grubu'nda 15 reyting alarak zirve yapan dizi AB Grubu'nda da iyi oranlar alıyor yeni sezonu ile merak edilen dizi her Peşembe kendi saatinde ATV ekranlarında.

HUZUR SOKAĞI

557151509968.jpg

ATV'nin geçen sezon iyi reytingler alan dizisi yeni sezonda kaldığı yerden devam edecek dizi yeni sezonda kanalın iç yapımı olarak ekranlarda olacak. İddialı oyuncu kadrosu ile Huzur Sokağı her Cuma ATV'de.

TATAR RAMAZAN

404030458036.jpg

Bülent İnal , Ahmet Mekin gibi isimlerin yer aldığı dram ve aksiyon içeriği taşıyan dizi yeni sezon saati belli değil dizi yine PT2'de mi yer alacak ileri ki günlerde belli olur. Tatar Ramazan her Cuma ATV'de.

DOKSANLAR

587123188203.jpg

Doksanlı yıllara keyifli bir yolculuk Birol Güven'in MİNT Yapım'ı yapımcılığını üstlenen komedi dizisi şu sıralar Çarşamba akşamları ekrana geliyor yeni sezonda Çarşamba mı yoksa başka bir günde mi devam edecek merak konusu. Dizinin yeni sezonda da ATV'de devam etmesi bekleniyor.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER ?

440072512251.jpg

Dünya'da izlenme rekorları kırdı Türkiye'de senelerdir ilgili ile izleniyor Kim Milyoner Olmak İster tek başına ATV'nin yarışma ihtiyacını karşılıyor sevilen ve yoğun ilgi ile izlenen yarışma programı Kenan Işık'ın sunumu ile yeni sezonda yine ATV'de olması bekleniyor.

atv_yayin_temp_330x130.jpg

ATV'NİN YENİ SEZON BOMBALARI

Elde olan 7 dizinin 2'si yaz sezonu bitmesi bekleniyor ( Aldırma Gönül - Yüksek Giriş ) 5 dizisi ile yeni sezona saklayan ATV yepyeni 3 dizi ile de güçlenmek istiyor işte o üç dizi.

BUGÜNÜN SARAYLISI

123467.jpg

Avşar Film'in yapımcılığını üstlendiği Selçuk Yöntem , Onur Tuna gibi isimlerin yer aldığı dizi konakta geçecek dizi muhteşem hikayesi ile Bugünün Saraylısı yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak.

BEN ONU ÇOK SEVDİM

images

Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği geçen sezon ekrana gelmesi planlarken maddi sorunlar yüzünden yeni sezona kaydırılan dizi TRT 1 mi ATV mi derken kanalı ATV oldu yeni sezonun iddialı dizilerinden olan Ben Onu Çok Sevdim Adnan Menderes'in hayatını anlatıyor. Ben Onu Çok Sevdim yeni sezonda ATV ekranlarında.

KAÇAK

images

Gürkan Uygun ekranlara geri dönüyor iddialı dizide başrol olacak başarılı oyuncunun dizisinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor. Çekimlerinin Sivas Divriği ilçesinde başlayan merakla beklenen Kaçak yeni sezonda ATV ekranlarında.

12345678.jpg

Bakalım yeni sezonda ATV dizileri ile neler yapacak bekleyip göreceğiz.

Yeni projeler açıklandıkça eklenecek.

mrt-06 Özel inceleme

Ekli dosyalar

• 123467.jpg
    123467.jpg
    11.5 KB · Hit: 599
  • 12345678.jpg
    12345678.jpg
    63 KB · Hit: 248
Son düzenleme:
tek kelimeyle şunu söylüyorum bütün diziler burda resmen :d vadikaradayıtatar ramazankaçakdoksanlar tüm izlediğim diziler burda :D

kvp post: 1405098' Alıntı:
Aga farkettim de son yıllarda ne show ne star nede kanal d nin dizilerini izlemiyorum :D

ben vadi tnt deyken atv de bişey izlemiyodum o zaman bişey yoktu zaten :D aga kanala bakmam nerde güzel dizi onu izlerim bu yıl hepsi atv de :D

çocuklarduymasın post: 1405096' Alıntı:
Kapanmadan.Kazan da var kışın uçar bir de Güven Bana da var
Ellerine sağlık Mert aga
Aga onlar kesin değil kesinleşince ekliycem şimdi kesin olan projeleri yazdım.

Vadi Karadayı ve KMOİ dışında gerisi boş. Bir ihtimal Kaçak tutabilir. İlk bölümüne bakmayı düşünüyorum.

Atv fanları basmış konuyu. :)))))

İzleyeceğim bir tek Karadayı. Vadi Totalde iyi reyting alır.

Diğerleri tırt.

pazartesi: karadayı
salı: ---------
çarşamba: doksanlar
perşembe: vadi
cuma: tatar ramazan
bi de kaçak var tabi :D 5 gün garanti atv deyiz vay be :D

Geçen seneden kalan Karadayı ve Kurtlar Vadisi Pusu iyi reytingler almaya devam eder.

Yeni diziler pek iddialı değil gibi ama "Kaçak"ın tutma şansı yüksek.

"Ben Onu Çok Sevdim" için iddialı gözüyle bakıyordum ama o kadar aradan sonra durumu ne olur kestirmek zor. "Ustura Kemal" akla geliyor ister istemez...