İşte Abla Kardeş Uyumu :bhr:

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,905
Puanı
1,061
Geçtiğimiz günlerde EFMG etkinliği için forumumuzun ayrılmaz ikilisi @mrt-06 ve @Çiğdem- den yardım istedim. Abla Çiğdem Çeyrek Final, Kardeş Atacan Yarı Final kuralarını çekti ve sonuçta ikilinin ne kadar aynı mantıkla düşünebildikleri bir daha kanıtlanmış oldu.

İşte uyum budur.

Son düzenleme:
Hahahah aa burada senin anlatımında hata var

Ama ben yaptığım saflıklarda yada kırdığım potlarda @mrt-06 ile benzer yapınca memnun oluyorum bunu birkaç kez daha yaşamıştık beni yalnız bırakmıyor sağolsun
hiisedip doa benzer bir saflık yapıyor
@destere @XanTier

ikinize de 'kadar' dedim
Evet Atacan da yapınca güldürdü aklıma hemen senin de yaptığın geldi

rezillik değil çok şirin bir durum
Kıskanmadım dersem yalan olur o derece
Hahah sesli güldüm.
Yine saflığımızı konuşturmuşuz.

Ama 5’e kadar deyince insanın 5’i de dahil edesi geliyor şimdi düşününce kafam dank etti 5 nasıl ikiye bölünsün.

Hahah sesli güldüm.

Ama 5’e kadar deyince insanın 5’i de dahil edesi geliyor şimdi düşününce kafam dank etti 5 nasıl ikiye bölünsün.
@S.G.A.T. da hata var 9 a kadar dersen 9 da dahil olur ama onun karşısına kim gelecek oan bende düşünemedim evet

burda görümcem @mrt-06 te veya sende hata yok yani kırk yılda bir sizi destekleyeyim ayıp olmaz nasıl olsa
hata @S.G.A.T. ın sorusunda ?

kime birden beşe kadar say deseler 5 i dahil eder rakama

başka bir örnek vatandaşın biri diyorki benim fazla okumam yok beşe kadar okudum
şimdi bu laftan ne anlayacağız adam ilkokula 4 yıl gitmiş beşinci yıl gitmemişmi diyeceğiz ?
tam tersi ilkokulu bitirdiğini anlarız lafın gelişi gidişi yana yatışı herneyse bunu gösterir

yani kadar dediğin zaman 5 te dahildir 9 a kadar dediğin zaman 9 da dahildir

Hahah sesli güldüm.

Aaa destere bizi savunuyor @mrt-06

@S.G.A.T. ın okul kimliğinide öğrenmiş olduk Ana Okul terk

o ilkokul örneği kalıplaşmış bir ifade
Mesela gerçek örnek vermek gerekirse "Zeynep öğretmen o adama kadar hiç bir zaman aşık olmamıştı" dersen o adamı aşık olmadıkları listesine almaman gerekir
Di mi?
@Tolstoyevski İşin uzmanı olarak

uzman gelmeden tüymek lazım konudan şimdi kol gibi bir mesaj yazar onu okuyacağıma gidip tolstoyun diriliş ini okurum bana daha çok faydası olur

dediğin şeye gelirsek o da kalıplaşmış bir ifade yani rakamlarla kişiler için aynı soru sorulmaz

olsun o kadar kırk yılda birde olsa destek verelim yoksa abla kardeş resmen batıp gideceksiniz destek vermem şart
Yalnız lisede Matematik dersi görmediğimiz için kendimi cahil sanıyordum ama şükürler olsun daha beteride varmış 1-8 arasını 9 a kadar diye anlatan birisi gördüm halime şükrediyorum

Bir eğitimci olarak aynı fikirde olduğumu belirteyim.
Örnek vereyim;
Måndag till fredag (pazartesiden cumaya kadar) isveçce örnekti

Kartın son geçerli tarihi 31 aralıka kadar yani 31 aralıktada kullanılacağını belirtiyoruz tıpkı @mrt-06 nın enler listesi 31 aralıka kadar anketi yapın demesi gibi

Yalnız lisede Matematik dersi görmediğimiz için kendimi cahil sanıyordum ama şükürler olsun daha beteride varmış 1-8 arasını 9 a kadar diye anlatan birisi gördüm halime şükrediyorum
@S.G.A.T. a bir başka örnekle vuralım
bak şimdi buna ne diyecek

sayısal loto nasıl oynanır diye google a sorsun

aha böyle bircevap alacaktır karşılığında

--
Sayısal Loto 1'den 49'a kadar yer alan sayı kümesi içerisinden 6 farklı sayının seçilmesiyle oynanıyor. Yapılacak çekişte 6, 5,4 ve 3 sayıyı birlikte tahmin edenler ikramiye kazanma hakkını elde ediyor.--

bu açıklamayı dikkate alan sgat ın mantığına göre sayısal lotoda 49 rakamı olmamalı
ama herkesin bildiği gibi 49 rakamı var

@S.G.A.T. kaçtı zaten baktı batırmış ortalığı foruma girmeye yüzü tutmuyor bu örneklerden sonra

Zeynep öğretmen o adama aşık olarak büyük bir aptallık etmiş
Aşık olarak dertsiz başına dert almış demi @destere

@S.G.A.T. Kendini rezil edip @mrt-06 ile bizi yüceltti ayoll allah razı olsun

Zeynep öğretmen o adama aşık olarak büyük bir aptallık etmiş
Aşık olarak dertsiz başına dert almış demi @destere
Aaa
Bilinçaltıma işlemiş adın

@S.G.A.T. Kendini rezil edip @mrt-06 ile bizi yüceltti ayoll allah razı olsun
Ufak bir araştırma yaptım konuyla ilgili bayağı çelişki varmış diğer forumlarda da

@Tolstoyevski ve @OzaN ı göreve davet ediyorum