İşte İntikam'ın Resmi Afişi!!!

Kanal D sitesinde Ocak'da diye ayını belirlemiş..Sanırım 17 ocak olacak dediğim gibi

net değil ama kanal D sitesindeki reklam bannerlarina Ocakta yazmiş...17'siyse benim hurafem...Ben olsam bu hafta tarihli yayına geçerdim

tek bildiğim 3 ocak olmayacağı onun haricinde ocağın herhangi bir perşembesinde olur
)

Çok pis bi merettir ama zevklidirde

zevklidirde gönderdiğin kişi alğılama kapasitesine sahipse zevklidir gönderme yaptığın vatandaşların antenleri bu tarz alğıya kapalıysa sadece göndermiş olmakla kalırsın yani burda iki tarafında beyin antenleri gelişmiş olması lazım .
))

Yok sen başka bi konuya gönderme yapmiştin ama benim göndermem 31 ocaktaki sayıyaydı
Senin gönderme yaptiğin konudaki göndermeyide okudum onu bende anlamadim..bişey yazmiştim sonra cuvallarim diye sildim

Yok sen başka bi konuya gönderme yapmiştin ama benim göndermem 31 ocaktaki sayıyaydı
Senin gönderme yaptiğin konudaki göndermeyide okudum onu bende anlamadim..bişey yazmiştim sonra cuvallarim diye sildim

şimdi bu senin 31 ocak göndermesinide anlamayacak kadar zeki ve çevik arkadaşlar vardır forumda bahsettiğim olay bu
))

adamlar acaba neresinden anlar sen espri yapıyorsunda bazen karşı taraftan çok ciddi cevaplar geliyor espriyi anlatayım derken esprinin tüm havası kaçıyor ben o durumu anlatmaya çalıştım
)