Kanal D sitesinde Ocak'da diye ayını belirlemiş..Sanırım 17 ocak olacak dediğim gibi
net değil ama kanal D sitesindeki reklam bannerlarina Ocakta yazmiş...17'siyse benim hurafem...Ben olsam bu hafta tarihli yayına geçerdimnetmi tarih?
değil gibi)
net değil ama kanal D sitesindeki reklam bannerlarina Ocakta yazmiş...17'siyse benim hurafem...Ben olsam bu hafta tarihli yayına geçerdim
24 ve 31 var perşembe olaraktek bildiğim 3 ocak olmayacağı onun haricinde ocağın herhangi bir perşembesinde olur)
24 ve 31 var perşembe olarak31 olsun o zaman
Çok pis bi merettir ama zevklidirdeçok iyi gönderme olur rakip dizilere))
milletin ince göndermelerinden sonra bu hastalık banada bulaştı)
Çok pis bi merettir ama zevklidirde
Yok sen başka bi konuya gönderme yapmiştin ama benim göndermem 31 ocaktaki sayıyaydızevklidirde gönderdiğin kişi alğılama kapasitesine sahipse zevklidir gönderme yaptığın vatandaşların antenleri bu tarz alğıya kapalıysa sadece göndermiş olmakla kalırsın yani burda iki tarafında beyin antenleri gelişmiş olması lazım .))
hayat berenle güzel)
Yok sen başka bi konuya gönderme yapmiştin ama benim göndermem 31 ocaktaki sayıyaydıSenin gönderme yaptiğin konudaki göndermeyide okudum onu bende anlamadim..bişey yazmiştim sonra cuvallarim diye sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?