İşte İntikam'ın Resmi Afişi!!!

Kanal D sitesinde Ocak'da diye ayını belirlemiş..Sanırım 17 ocak olacak dediğim gibi :X

Çok pis bi merettir ama zevklidirde :X

zevklidirde gönderdiğin kişi alğılama kapasitesine sahipse zevklidir gönderme yaptığın vatandaşların antenleri bu tarz alğıya kapalıysa sadece göndermiş olmakla kalırsın yani burda iki tarafında beyin antenleri gelişmiş olması lazım .:)))

zevklidirde gönderdiğin kişi alğılama kapasitesine sahipse zevklidir gönderme yaptığın vatandaşların antenleri bu tarz alğıya kapalıysa sadece göndermiş olmakla kalırsın yani burda iki tarafında beyin antenleri gelişmiş olması lazım .:)))
Yok sen başka bi konuya gönderme yapmiştin ama benim göndermem 31 ocaktaki sayıyaydı:X Senin gönderme yaptiğin konudaki göndermeyide okudum onu bende anlamadim..bişey yazmiştim sonra cuvallarim diye sildim :F:F

Yok sen başka bi konuya gönderme yapmiştin ama benim göndermem 31 ocaktaki sayıyaydı:X Senin gönderme yaptiğin konudaki göndermeyide okudum onu bende anlamadim..bişey yazmiştim sonra cuvallarim diye sildim :F:F

şimdi bu senin 31 ocak göndermesinide anlamayacak kadar zeki ve çevik arkadaşlar vardır forumda bahsettiğim olay bu:)))

adamlar acaba neresinden anlar sen espri yapıyorsunda bazen karşı taraftan çok ciddi cevaplar geliyor espriyi anlatayım derken esprinin tüm havası kaçıyor ben o durumu anlatmaya çalıştım :))