Harbiden yaa...Ama senin önünü kestiler
Aslinda Intikam in reklamini yapmis sayilirlar
Harbiden yaa...Ama senin önünü kestiler
evet emre o yüzden haremde görev aldı))))
Biraz daha fantazya öyle hemen yatak olmasın..Azcık kaçan kovalanır olsun aksıyon olsunevet zaten işler güçler geç saatte yayınlanıyor bir berene benzer kız bir polat abenzeyen adam bul at yatağa sonra geyiği ve reyting igör
@beyazsoy - Vafidi Vampayırs (olacak) derken Vampire Diaries'ede bişiler göndermişler ama ne Damon ne Stef. nede Elana takar...Bence Lost'u cekeceklerine gitsinler True Blood'a el atsınlar
evet emre o yüzden haremde görev aldı))))
- - - Ekleme - - -
bencede reklamın iyisi kötüsü yoktur reklam reklamdır)
ortaya karışık yazdım işte kim nasıl anlarsa))) artık berenı nereye gönderdiler bılmıyecegım ama berenı ve diziyi iyi ozetledıler)))))))
Aynısını 20 dakika içinde ben yapabilirm...Sucsuz yere hapse giren karsını kurtarmaya çalişan kocanın dramıTek cümleyle hemde virgülsüz ya la
ortaya karışık yazdım işte kim nasıl anlarsa))) artık berenı nereye gönderdiler bılmıyecegım ama berenı ve diziyi iyi ozetledıler)))))))
- - - Ekleme - - -
bu bir modern zaman kandıtmacası iyi reklam kötü reklam var. mesela nejat işler sürekli alkollü yaklanarak kötü reklamini yaptı magazine düştükçe reytingi de düştü)))))
revengenin kötü bir dizi olduğunu anlayan ilk kişilerdensin tebrik ederim....intikam tarih olursa reytinglerde tarihe geçecek söz şudur...kendi gitti aslı gelsin...revange cok kotu dızı ıntıkam ondan da kotu bence
yaw sen konsepti kacirdin. konsept diziyi iki cumleyle.özetleme değil. vıdeo olmasa anlayacam da video da ekledim.
burdaki gonderne kanallarin sürekli intikam istemesi ama.aslında intikami dan fanfonı fon için ısemelerı .))) yani senaryoda ki klıelerle dalga geçiyor. ama 20 dakika da böyle klişe yok.
reklam için tecavüze uğramasına gerek yok....öldü numarası bile yeter...bak bu perşembe 21 sonrası anlıklara nasıl kuduruyorlar polat polat diye....nejatın amacı alkolle yakalanmak değildiki onun tarzı o nejatın reytingi düşsede nejatın umrumda olmaz adam dünyayı diyojenin kafasıyla alğılıyor)
ama reklamda kişilerin değilde dizilerin kötü yada iyi yöndeki tanıtımları aynı etkiyi yapar ..
mesela şöyle bir örnek verelim
vadide polat tecavüze uğradı diye kötü bir haber çıksa o hafta vadi 50 reyting alır .. demekki dizi için reklamın iyisi kötüsü farketmiyor
bu haberi diğer siteler görmemiş . işler güçler daha mi büyük taş atsaydı acaba)
videosunu da sen koymuşun youtubesendne başka diziiy takan yok mu ki
- - - Ekleme - - -
dün akaşmki gaf snn haberin önüne geçmiş
- - - Ekleme - - -
- - - Ekleme - - -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?