İşler Güçler'den Beren Saat'e Büyük Taş - FF Özel

Aslinda Intikam in reklamini yapmis sayilirlar

@beyazsoy - Vafidi Vampayırs (olacak) derken Vampire Diaries'ede bişiler göndermişler ama ne Damon ne Stef. nede Elana takar...Bence Lost'u cekeceklerine gitsinler True Blood'a el atsınlar :F:F

ortaya karışık yazdım işte kim nasıl anlarsa :)))) artık berenı nereye gönderdiler bılmıyecegım ama berenı ve diziyi iyi ozetledıler :))))))))

- - - Ekleme - - -

evet emre o yüzden haremde görev aldı :)))))

- - - Ekleme - - -

bencede reklamın iyisi kötüsü yoktur reklam reklamdır :))

bu bir modern zaman kandıtmacası iyi reklam kötü reklam var. mesela nejat işler sürekli alkollü yaklanarak kötü reklamini yaptı magazine düştükçe reytingi de düştü :))))))

ortaya karışık yazdım işte kim nasıl anlarsa :)))) artık berenı nereye gönderdiler bılmıyecegım ama berenı ve diziyi iyi ozetledıler :))))))))

Aynısını 20 dakika içinde ben yapabilirm...Sucsuz yere hapse giren karsını kurtarmaya çalişan kocanın dramı :F:F Tek cümleyle hemde virgülsüz ya la :F:F

Aynısını 20 dakika içinde ben yapabilirm...Sucsuz yere hapse giren karsını kurtarmaya çalişan kocanın dramı :F:F Tek cümleyle hemde virgülsüz ya la :F:F

yaw sen konsepti kacirdin. konsept diziyi iki cumleyle.özetleme değil. vıdeo olmasa anlayacam da video da ekledim.

burdaki gonderne kanallarin sürekli intikam istemesi ama.aslında intikami dan fanfonı fon için ısemelerı . :)))) yani senaryoda ki klıelerle dalga geçiyor. ama 20 dakika da böyle klişe yok.

- - - Ekleme - - -

bu bir modern zaman kandıtmacası iyi reklam kötü reklam var. mesela nejat işler sürekli alkollü yaklanarak kötü reklamini yaptı magazine düştükçe reytingi de düştü :))))))

nejatın amacı alkolle yakalanmak değildiki onun tarzı o nejatın reytingi düşsede nejatın umrumda olmaz adam dünyayı diyojenin kafasıyla alğılıyor:))

ama reklamda kişilerin değilde dizilerin kötü yada iyi yöndeki tanıtımları aynı etkiyi yapar ..

mesela şöyle bir örnek verelim

vadide polat tecavüze uğradı diye kötü bir haber çıksa o hafta vadi 50 reyting alır .. demekki dizi için reklamın iyisi kötüsü farketmiyor :)

@beyazsoy merak etme intikam fonfin işlere en az girecek intikam dizis türkiyede çünküdiğer dizlerin aksinebaşrol duygularına değil aklına önem veriyor :)

yaw sen konsepti kacirdin. konsept diziyi iki cumleyle.özetleme değil. vıdeo olmasa anlayacam da video da ekledim.

burdaki gonderne kanallarin sürekli intikam istemesi ama.aslında intikami dan fanfonı fon için ısemelerı . :)))) yani senaryoda ki klıelerle dalga geçiyor. ama 20 dakika da böyle klişe yok.

@xemrexxx 'nin demesi gibi duygulariyla değil zekasıyla alt edecek...zaten diziyi baltalamak için yapılan gönderme bu...Evli olmasaydı ve yakişikli birisi olsaydı İlker kesin onuda yataga atarlardi ama ne bi Kıvanç nede bi Kenan olmadiği için ayartacak yada ne yatağa atılacak nede yatağa atacak...

nejatın amacı alkolle yakalanmak değildiki onun tarzı o nejatın reytingi düşsede nejatın umrumda olmaz adam dünyayı diyojenin kafasıyla alğılıyor:))

ama reklamda kişilerin değilde dizilerin kötü yada iyi yöndeki tanıtımları aynı etkiyi yapar ..

mesela şöyle bir örnek verelim

vadide polat tecavüze uğradı diye kötü bir haber çıksa o hafta vadi 50 reyting alır .. demekki dizi için reklamın iyisi kötüsü farketmiyor :)
reklam için tecavüze uğramasına gerek yok....öldü numarası bile yeter...bak bu perşembe 21 sonrası anlıklara nasıl kuduruyorlar polat polat diye....

adamı ayartıyor işte emly yoksa nasıl nısanlanacak .. illa yatağa girmesine gerek yok ayartmak için. ayartma kelımesıne bakın emre kelimelerin manasını bulup yanlış yorumlamada başarılı onun için bu görev onun :)))))

evet 15 reytingle 5 reytinlik işlere rakip diyen haremi özel olarak değilkadın olarka çeviren ben değilim beyazsoy
ayrıca sen tek bir noktaya odaklanmışın ne desek fayda etmez:)

bu haberi diğer siteler görmemiş . işler güçler daha mi büyük taş atsaydı acaba :))

bu haberi diğer siteler görmemiş . işler güçler daha mi büyük taş atsaydı acaba :))

videosunu da sen koymuşun youtube :D sendne başka diziiy takan yok mu ki :d

- - - Ekleme - - -

dün akaşmki gaf snn haberin önüne geçmiş:d

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

videosunu da sen koymuşun youtube :D sendne başka diziiy takan yok mu ki :d

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Ff özel diye açtığım sayfaların vıdeolarının ben eklerin başkasının vıdeosuna haberine Ff özel diye açıp uyanlık yapmam :)))))))

diziyi izleyen çok özelikle starin kendi wep sayfasında en çok izlenen dizi muhtesemı bile katlıyor web üzerinde :))))

üstelik başka siteler diziden haber yapmışlar ama bu haberi atanmışlar