İşler Güçler yeni gününde yeni saatinde !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pt1 de hiç izlenmez bence maç günü geç saatte alırlar saat 12 de yayınlanması 8 de yayınlanmasından iyidir..

Darksall Çekimleri Zor Çekilse Dizi Biter Bitmez Fragmanı Paylaşmazlar

olamaz seksenlerle çakısacak ? berbat bir haber tns trt yok ama sbt de göcüklük olabilir

ama olmadıda pt2 ye aldılar .. pt1 de tuttursaydı zaten değiştirmezlerdi hem pt1 de öbgz var hiç şansı yok sıfır öbgz nin ab side yüksek ..

Dizinin günü ve saatiyle çok oynadılar, seyircisi takip etmekte zorlanıyor artık.

Salı gününde de çok durmayacak gibi, yakında yine yine yolculuğa çıkar dizi.

Acun'un ardindan da denerler yakinda..

Hafta sonu yayınlanmalıydı bence. Yeni gününde işi çok zor, çok kötü giderse yayından bile kalkabilir.

- - - Ekleme - - -

Hafta sonu yayınlanmalıydı bence. Yeni gününde işi çok zor, çok kötü giderse yayından bile kalkabilir.

Dizinin günü ve saatiyle çok oynadılar, seyircisi takip etmekte zorlanıyor artık.

Salı gününde de çok durmayacak gibi, yakında yine yine yolculuğa çıkar dizi.

aslında pt2 deki dizilerin 4 veya 5 reyting alması kanalı memnun etmeli ve saati hiç değişmemeli zaten starın pt2 de iddialı çok dizisi yokki niye saatiyle oynuyorlar anlamadım ..

Ne gerek var buna ya çarşamba iyiydi ben tekrarına bakıyordum ama devam etme şansı daha yüksekti

yayından kalkar . muhteşemin gaziyla gideridi. o saatte zorlanacak karşısında kendisi gibi twitter fenomeni uçurum ve umutsuz ev kadınları var. şimdiden geçmiş olsun

yanlış hamle işi çok zor

Eğer bu gün değişikliği, Eyvah Düşüyorum için yapıldıysa Star'a yuh!!! diyorum. Daha da açmam Star'ı.
😛

star bir yanlışa daha imza attı bence gitti ucurum-umutsuz ev kadınlarının karşısına koydu olmadı bu ama starın bunu neden yaptığını biliyorum işler gücler star için bir prestij dizisi olduğu için zaten birer hafta arayla maç var o nedenle bu güne aldı bu sayede kanala yük olmadan yoluna devam edecek dizi

hayır ayda bir gs maçı olacakgs elenecegı için oda iki tane kaldı zatıı
)) diğer sampıonlar ligi maçları ntv de

ne güne koyarsa koysun yine sabırsızlıkla bekler yinede izlerim

- - - Ekleme - - -

hayır ayda bir gs maçı olacakgs elenecegı için oda iki tane kaldı zatıı
)) diğer sampıonlar ligi maçları ntv de
ya diyorum ya star salaklık üstüne salaklık yapıyor işler güçleri koyacak günler belli başka güne koyulması salaklıktır çarşamba-cumartesi-pazar diğer günler koysanda çok zor yüksek reyting alması çünkü
pazartesi sultan-yer gök aşk(12 kadar sürüyo dizi) salı uçurum-umutsuz ev kadınları perşembe kim milyoner cuma zaten belli behzat ve kayıp şehir var

dediklerinde seyirci kitlesi belki kayıp şehirde çakışır diğer bahsettiğin dizileri izleyenler işler güçleri zaten izlemez sanmıyorum ..

Son düzenleme:
2. tur ve çeyrek finalde ki iyi reyting getirecek maçları Star Tv'de yayınlarlar bence.

star her salı maç yayınlar .. özellikle barselona real madrid manu vesaire gibi takımlar var onları yayınlar..