İşler Güçler Yeni Günü ve Saati

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mylasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A/B'de ilk 5'e girmesi kesin gibi, Totalde de ilk 10'a girer. Yeni gününde biraz izleyebilirim. :)

muhteşem yüzyıl + işler güçler :D ateş su gibi :D

işler güçler süresi 60 dakika olmalı

bence çok yanlış bir hamle
eyvah düşüyorum kadar iyi gitmeyecek
çünkü işler güçlerin izleyicisi sabittir. sırf mynin arkasında diye diziye gülmeyen biri izlemez :)

çünkü işler güçlerin izleyicisi sabittir. sırf mynin arkasında diye diziye gülmeyen biri izlemez :)

Yine de olumlu etkisi olur bence Muhteşem Yüzyıl izleyici kitlesiyle örtüşüyor bence belli bir ölçüde. Fakat Muhteşem Yüzyıl'ın getirdiği avantaj saatinin getirdiği dezavantajla birleşince durum dengeleniyor orası ayrı mesele. Bence dizinin süresi kısalmalı zaten İşler Güçler kitlesinin istediği de bu. Behzat Ç kısaldı İşler Güçler neden kısalmasın :)

Aslında çoğunluk izlemiyor. Muhteşem Yüzyıl biterken uyuya kalanlar bile oluyor :D

Aslında çoğunluk izlemiyor. Muhteşem Yüzyıl biterken uyuya kalanlar bile oluyor :D

sen öyle san muhtesem yüzyıl okadar heycanlıki hiç sıkılmıyorum saat çok çabuk geçiyor anlıklara bakmicam bile dizi bitince bakıcam reytinglere işler güçler ab 6 reyting garanti

sen öyle san muhtesem yüzyıl okadar heycanlıki hiç sıkılmıyorum saat çok çabuk geçiyor anlıklara bakmicam bile dizi bitince bakıcam reytinglere işler güçler ab 6 reyting garanti
Dizi biterken uyuya kalanlar bir gerçek bunu kimse inkar edemez. Hatta Eser Yenenler twitterda şöyle bir yazı yazmıştı: Ne kadar kişi izlemiş dün Eyvah Düşüyorumu diyeceğimde, Muhteşem Yüzyıl izlerken uyuya kalanlardan korkuyorum.
Çok garip konuştun gerçekten. İzleyenler robot değil insan. Uykuları gelince ister istemez uyuyorlar. Çoğu kişi işten gelip izliyor. Yoruluyorlar haliyle.

İşler Güçler Normalde 45 Dakika Ama ilk 15 Bölüm 2 Saat Oldu
Yapımcı Buna Bir Çözüm Bulacaktır .

İşler Güçler Muhteşem Yüzyıl Arkası Yayınlanırsa M.Y ı Geçme Şansım Vardır :D

Muhtesem Yüzyil dan sonra bence baya iyi gidecektir. AB de 4 Reytingi gecmesini bekliyorum.

Eyvah Düşüyorum hafta sonu Acun arkasından yayınlanılabilir bence.Süresinide kısa tutarlarsa iyi reyting getirir.