İşler Güçler Dizisi Oyuncularının Neden Bu Kadar Popüler Olduğunun Cevabı

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Bu Üçlü Ezber Bozacak[/B]
Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar, "İşler Güçler"in başrol oyuncuları Ahmet Kural, Sadi Celil Cengiz ve Murat Cemcir hakkında övgü dolu bir yazı kaleme aldı.

"Sadi Celil Cengiz. Bu ismi bir kenara not düşün. Popüler olması biraz 'Leyla ile Mecnun' (TRT 1) sayesinde oldu. Popülerlikle işi olmayan bir oyuncu aslında... Belki de bu yüzden 'İşler Güçler'de içinden geldiği gibi oynuyor. Onu her izlediğimde aklıma Erkan Can usta geliyor. Sadi'de benzer bir rahatlık var... Meselem boşlukları doldurmak filan değil. Göz önünde olmadan, kameralara rüzgar yapmadan da oyunculuk yapılıyor. Üstelik ortaya çıkan iş çok daha değerli oluyor...
Murat Cemcir. Bu ismide bir kenara not düşün. Dizi dünyasında 'Anadolu Kaplanı' diye bir ekol yok henüz. Yeşilçam'da vardı oysa. Murat o ekolü başlatacak adamlardan biri. Peşinden kimler gelir bilmiyorum ama bayrağı tutan belli işte...
Ahmet Kural. Sakın onu boşlamayın. 'İşler Güçler'in en popüler ismi. Geçmişte yol arkadaşlarından biraz daha fazla ekranlarda göründü. Şimdi dizide eşit ağırlıklı gidiyorlar. 'Ben oldum' demekten nefret ediyor. Ney üflemesinden belli, üstünde bir derviş duruşu var... Bu üçlü ayrılır, ayrılmaz orasını bilemem. Ama birazcık TV'den anlıyorsam ekranda yeni bir ekolün öncüsü olacaklardır. Efektsiz de gülümseterek!"[/SIZE][/COLOR][/FONT]

O zaman popülerim demiyeceksin kapiş😉
Popülerler diye ben mi dedim?Mesut Yar bana kalırsa yanlış yazı yazmış.Tabii oyuncuları tanımlamaları doğru fakat popülerlik konusunda yanlış yazmış.Zaten bu oyuncular mütevazi oyuncular.Popüler olma dertleri yok.Kapiş😉

Popülerlik Dünya çapında olacak diye bir şey yok. Ükesinde popüler olmak diye bir şey var.

Dünya çapında değilse ben ona popülerlik demem yurt dışına gitseler oyuncular oradaki kişiler bunlar kim dedikten sonra ister on kez popüler de sadece sözde olmuş olur .
En azından kendi sesleriyle oyunculuk yapıyorlar!

Moderatörün son düzenlenenleri: