İşler Güçler Dizisi Oyuncu Kadrosu

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,854
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Q7rcc.jpg

Star'ın çok yakında başlayacak olan yeni yaz dizisinin kadrosu belirlendi.

İşte dizinin oyuncu kadrosu:

Ahmet Kural
Murat Cemcir
Sadi Celil Cengiz
Melike Emiroğlu
Ceren Moray
Burak Satıbol
Şinasi Yurtsever
Yeliz Şar
Gaye Gürsel
Arzu Oruç
Hürriyet Özkılıç
Yılmaz Gruda
Nazlı Tosunoğlu

Son düzenleme:
Nasli Tosunoglu acaba Arka Sokaklar dizisinden ayrilacak mi ? Malum Arka Sokaklar dizisinde Nazike karakterini canlandirmaktadir.

Hiç sanmıyorum buradaki rolü geçicidir belki. :)

Baska bir haberde ismi "ve" olarak veriliyordu, demek ki önemli bir rolü var dizide..

Baş rollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celal Cengiz'i izleyeceğimiz dizide, Yılmaz Gruda ve Nazlı Tosunoğlu gibi usta isimler de yer almakta.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'i Çalgı Çengi'den tanıyoruz. Sadi Celal Cengiz'i ise Leyla ile Mecnun'dan tanıyoruz rolü Talat Abiydi. Yani bence bu yapım tutabilir. :)

Baska bir haberde ismi "ve" olarak veriliyordu, demek ki önemli bir rolü var dizide..

Baş rollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celal Cengiz'i izleyeceğimiz dizide, Yılmaz Gruda ve Nazlı Tosunoğlu gibi usta isimler de yer almakta.

Yaz dizisi olarak düşünülüyordur ilk etapta eğer kışa sarkarsa dizi çıkabilir duruma göre bence. :)

Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in Behzat Ç. dizisinin tekrar yükselmesinde katkıları var, orada gayet başarılıydılar. İşler Güçler dizisi iyi yerlerde olacaktır bence. :)

Bu diziden ben de umutluyum. Başroldeki üçlü zaten iyiydi, diğer oyuncular da çok iyi çıktı. İnternetin yeni fenomeni olabilir. :)

Limon Yapim'in tutan projesine gerçekten çok ihtiyaci var.. Yazin çok büyük hayal kirigi yasadi Limon Yapim.. Tövbeler Tövbesi'nin akibeti belli degildi, Limon Yapim'i aradim akibeti için ve gün degisiklikligi vesaire olacak dediler ve dogru çikti..

yılmaz gruda -nazlı tosunoğlu- ceren moray -yeliz şar dışındakileri tanımıyom tutmaz