İçlerinde Açtığı Yara Devam Ediyor

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,940
Puanı
1,060
Dünyayı önünde diz çökerten başarısıyla sahte ecdatçıları bir bir çatlatan Muhteşem Yüzyıl yine Tayyip örgütünün hedefindeydi. Meclis başkanı İsmail Kahraman diziyi eleştirirken tarihimizin ''fetih ruhuna sahip tarafları, inanca dayalı tarafları'' anlatılmalı diyerek tarihimizi yine küçümsedi.

@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Doğu @MEnes @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Bully @yatutarsa @Aserat @denizz19 @HachiKo

Çok doğru konuşmuş sayın Meclis Başkanı. Şanlı tarihimizi entrika odaklı anlatanlar utansın :A Neyse ki artık Diriliş ve Filinta gibi milletin dizileri bu gidişe dur dedi :) Allah razı olsun emeği geçenlerden.

Çok doğru konuşmuş sayın Meclis Başkanı. Şanlı tarihimizi entrika odaklı anlatanlar utansın :A Neyse ki artık Diriliş ve Filinta gibi milletin dizileri bu gidişe dur dedi :) Allah razı olsun emeği geçenlerden.
O dediklerin bir halta yarasa bu amcanin derdi hala my mi olurdu :A

Aynen o kadar derdi olmuş ki dizinin yeni konseptiyle devam ettiğinden bihaber :A Kimse takmıyor zaten adamcağız da eskisine sallayayım demiş :A
ayol bunlar kadına ne değer verir kösemin devleti yönettiği deviri takmazlar bunların ecdadı da hep erkek nasıl üredilerse artık :A bir tane @Çiğdem- bile yok:A

ayol bunlar kadına ne değer verir kösemin devleti yönettiği deviri takmazlar bunların ecdadı da hep erkek nasıl üredilerse artık :A bir tane @Çiğdem- bile yok:A
Kadının kültürümüzde ve tarihimizde rolü büyüktür. Ucuz entrikalara, müstehcen sahnelere malzeme edilmemeli. Aç da Diriliş izle Türk kadını nasıl anlatılıyor. Gerçi izliyorsun sen kripto Diriliş fanboyuydun unutmadım :A

Kadının kültürümüzde ve tarihimizde rolü büyüktür. Ucuz entrikalara, müstehcen sahnelere malzeme edilmemeli. Aç da Diriliş izle Türk kadını nasıl anlatılıyor. Gerçi izliyorsun sen kripto Diriliş fanboyuydun unutmadım :A
evet aytolun,selcan ve aytolunun yavru kedicikleri maşallah çok iyi anlatılıyor türk kadını :A

evet aytolun,selcan ve aytolunun yavru kedicikleri maşallah çok iyi anlatılıyor türk kadını :A
Hayme Ananın heykelini diksek.. Neyse beni konuşturma UEFA finalini izliyorum :A Ayrıca konuyu da taraflı açmışsın tekzip yayınlatırdım ama keyfim yok bugün :A

Hayme Ananın heykelini diksek.. Neyse beni konuşturma UEFA finalini izliyorum :A Ayrıca konuyu da taraflı açmışsın tekzip yayınlatırdım ama keyfim yok bugün :A
bize düşmanlarımızın ne olduğunu anlatarak gelme zira biz onları onlardan iyi biliriz çirkinler çikinellası çiğdemin düzenlediği vadi bilgi yarışmasında polat şaşmaz kulumuzu yendiğimiz vakit bunu ispatladık:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,416
Üyeler
8,562
Son Üye
Fatih kiren