Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,870
Reaksiyon puanı
57,063
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
m9mt4oa.

ATV'nin merakla beklenen Fabrika Yapım imzalı yeni dizisi 'İçimizdeki Ateş'in afişi yayınlandı ve karakter detayları belli oldu.

Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, Atakan Hoşgören, İpek Filiz Yazıcı, Gizem Arıkan ve Demirhan Demircioğlu'nun başrolünde yer aldığı dizi; iş dünyasına ilk adımlarını atan güçlü, zeki, hırslı ve başarılı dört gencin hayata tutunma ve hayallerine ulaşma hikayesini konu alıyor.

0

Burak Sevinç - Doğan Yener
Doğan Yener kararlı, idealist avukat. Onu üzmek, kırmak, tehdit etmek neredeyse imkânsız. Çok çabuk sinirlenir ancak hemen affeder. Beklemeye, hataya, yalana tahammülü yok. Pratik çözümler üretebilen, hızlı zekaya sahip Doğan'ın adalet güdüsü çok yüksektir. Eşitlikçi ve lider ruhludur. Kimse onu satın alamaz, adaletin ve hukukun sorabileceği tüm hesapları sormaktan asla çekinmez.
0

Ceren Benderlioğlu - Tülin Tan
Tülin Tan güvenilir, kimsenin satın alamayacağı, güvendiği insanlarla sonsuz yolculuklara çıkabilecek ama o güveni kıracak küçücük olayla arkasına bakmadan gidebilecek güçlü kadın avukat. Gitmediği, gidemediği tek kişi Doğan. Hayata onunla adım atmış, aşkı görmüş, birlikte adalet savaşlarına girmiş.
0

İpek Filiz Yazıcı - Hale Vural
23 yaşında. Hızlı düşünen, kriz yönetiminde başarılı zeki, açık sözlü, rekabetçi güçlü. Yalnızlığı sever, Kurtlarla koşan kadınlardan Hale. Gençliğinin ateşi ve isyankar yapısıyla Üvey babası Tahsin'e başkaldırabilecek cesarete sahip. Sınırlara ve baskılara direnen ve anında karşı koyabilen yapısıyla insanların dikkatini çeker.
0

Atakan Hoşgören - Ege Şahin
23 yaşında. İşçi ailenin tek çocuğudur. Pratik zekasıyla insanları kendisine hayran bırakır. Flörtüz, nazik, İkna yeteneği güçlü, hayalperest. Kadınlarla arası iyi olmasına rağmen henüz kimseyi kendisine aşık edememiş. Alıngan ve kırılgan değil ancak içinde yalnız kalmaktan korkan küçük bir çocuk saklı.
0

Gizem Arıkan - Bahar Sayın
22 yaşında. İnatçı, sahiplenici, şüpheci, hayatını ihtimaller dahilinde yaşayan, hakkaniyetli, sorun çözücü, kardeşi Banu'nun hem annesi hem babası. Duygusal anlamda etrafında onu destekleyen kimse olmadığı için yalnız. Bu yalnızlık onu yaşıtlarından daha olgun kılmış. Dışarıdan bakıldığında güçlü ama içerilerde kırılgan küçük bir kız çocuğu gizli.
0

Demirhan Demircioğlu - Mert Karaman
22 yaşında. Üç çocuklu ailenin en küçük oğlu olmasına rağmen sorumluluk sahibi, dürüst, adalet tek kılavuzu. Analitik zekaya sahip aynı zamanda iyi bir gözlemci sesi de güzel. Genç kızların sevgilisi, büyüklerin hayırlı evladı, çocukların eğlenceli abisi. Kafasına koyduğunu yapar. Kolay kolay geri adım atmaz.
İçimizdeki Ateş, çok yakında ATV'de başlıyor!
 
  • Harika
Reactions: Angelica

Carpe Diem

Favori Üye
Katılım
4 Ağustos 2020
Mesajlar
16,040
Reaksiyon puanı
13,333
Puanı
860
Kanalın diğer yaz projelerinin afişlerine göre iyi bir afiş olmuş :A