Emre Ozansoy
Süper Mod.
İkinci bölümü şimdi izledim. İlk bölümün üzerine koyup güzel bir bölüm çıkarmışlar ortaya ama buna rağmen reytingler diplerde. Kanal şans tanımalı ve bol bol tekrar vermeli, izleyiciyi içine çekebilecek bir dizi. Her karakterin hikayesi güzel işeniyor. Umarım bu hafta tüm gruplarda 1.50+ reyting alabilir.
Ege'nin ilk bölümde otelde bedava kalabilmek için yaptığın oyunun ortaya çıkmasıyla kendisini sokakta bulması bir oldu.
Sonrasında ofiste kalması ise Hale'nin muhbir olmadığını, TT Holding davasında bilgi uçuranın Fırat olduğunu ortaya çıkardı.
Doğan'ın gerçek muhbirin Fırat olduğunu öğrenmesinden sonra yemlemesi iyiydi.
Hale'nin de tekrardan ofise, ekbie dönmesi mutlu etti ama keşke Ege'nin şahitlik olayı farklı olsaydı. Bu arada Hale'nin geçmişinde bir şeyler olduğu, dramı sağlan olan bir karakter olduğu kesin. İlk bölüm kısaca bahsedilmişti ama b bölümde Hale'nin dediklerinden ve hatırladıklarından sonra Tahsin'in taciz ettiğini düşünüyorum. Umarım cezasız kalmaz bu...
Tülin vce Doğan'ın o kadar sene geçmesine rağmen kızlarını unutamaması, doğum gününde mahvolamları aşırı üzdü. Neden bilmiyorum ama Dilara'yı evlatlık olarak alacaklarını düşünüyorum, öyle bir izlenim verdi. Kızları ile ilgili gerçek de çıkar umarım orataya, Doğan bırakmayacak peşini.
Ceyhun'un evi hipotek ettirdiğini Bahar öğrendi ama üzülmesin diye pek söyeyecek gibi durmuyr. Bahar'ın da başı belaya girecektir birkaç bölüm içinde babası yüzüne. Kardeşi de körü körüne inanmaya devam ediyor babasına. Bülent Çolak'ı komedi dizilerinde izlemeye alışık olduğumuzdan doğrusu bir garip duruyor, ama fena değil.
Baktıkları ilk davanın da sürprizi güldürdü.
Hayaller ve Hayatlar'da benzer bir sahne olduğundan böyle bir şeyin çıkacağını tahmin etmiştim. Rakip olmadan önce ekip olmaları gerektiğini öğrendiklerinden iyi oldu ama bu dava.
Tanışma gecesi yaşanan olayın o gün ile sınırlı kalmayacağı az çok belliydi aslında. Biri olay anının videosunu kaydetmiş ve Doğan'a göndermiş. Ege gördü ama yine Doğan bir şekilde haberdar olacaktır diye düşünüyorum. Bu arada videyoyu çeken bence ilk bölüm Mert ile uğraşan ve "tatlıyı yedi" diye elenen çocuk. Başkası da olabilir tabi.
Doğan'ın gerçek muhbirin Fırat olduğunu öğrenmesinden sonra yemlemesi iyiydi.
Tülin vce Doğan'ın o kadar sene geçmesine rağmen kızlarını unutamaması, doğum gününde mahvolamları aşırı üzdü. Neden bilmiyorum ama Dilara'yı evlatlık olarak alacaklarını düşünüyorum, öyle bir izlenim verdi. Kızları ile ilgili gerçek de çıkar umarım orataya, Doğan bırakmayacak peşini.
Ceyhun'un evi hipotek ettirdiğini Bahar öğrendi ama üzülmesin diye pek söyeyecek gibi durmuyr. Bahar'ın da başı belaya girecektir birkaç bölüm içinde babası yüzüne. Kardeşi de körü körüne inanmaya devam ediyor babasına. Bülent Çolak'ı komedi dizilerinde izlemeye alışık olduğumuzdan doğrusu bir garip duruyor, ama fena değil.
Baktıkları ilk davanın da sürprizi güldürdü.
Tanışma gecesi yaşanan olayın o gün ile sınırlı kalmayacağı az çok belliydi aslında. Biri olay anının videosunu kaydetmiş ve Doğan'a göndermiş. Ege gördü ama yine Doğan bir şekilde haberdar olacaktır diye düşünüyorum. Bu arada videyoyu çeken bence ilk bölüm Mert ile uğraşan ve "tatlıyı yedi" diye elenen çocuk. Başkası da olabilir tabi.