İçerde - Tanıtım Fragmanı | Show TV

bu fragman gibi devam ederse izlerim ben yoksa sen izle
Ben zaten izleyecem bu fragmani begenmedim sadece bu sekilde devam edecegini de düsünmüyorum bu fragmani yanlis yapmislar o kadar Ay yapim aksiyonu iyi yapar bence sonucta koskoca Ezel dizisini cekmis adamlar
keske fragmanda biraz daha iyi olaydi

uluç bayraktar bence döktürmüş çekim kalitesi çok üst düzey olmuş ne çağatayı nede arası severim sırf bu fragmandan dolayı izleyecem böyle devam

Bekliyoruz bakalim
ayrica @Çiğdem- i bosver sen izlemeden konusuyor iste

uçurumu görüyorum @eskici sahne paylaşıyor ve düşündüğüm tek şey şu yayından kaldırılmayı sonuna akdar hak etmiş bukadar tuhaf bir dizi uzun zamandır görmemiştim
Ben degisik sahneleri paylasiyorum ama cok istiyorsan aksiyonda paylasiriz merak etme

uluç bayraktar bence döktürmüş çekim kalitesi çok üst düzey olmuş ne çağatayı nede arası severim sırf bu fragmandan dolayı izleyecem böyle devam
Ay su fragmani övüp durma ya dizinin güzel olacagini düsünüyorum ama bu fragman iyi degil bos bos kosuyorlar baska bir sey yok

hayırr çok güzel ince bir ayrıntı var fragmanda siz anlamazsınız

Bu diziyi de Kanal D alacaktı da baktı ilk fragmanı kötü, benden uzak olsun dedi @Forumdash

uçurumu görüyorum @eskici sahne paylaşıyor ve düşündüğüm tek şey şu yayından kaldırılmayı sonuna akdar hak etmiş bukadar tuhaf bir dizi uzun zamandır görmemiştim
Bozuk agb dönemine denk gelmişti dizi
yaa o sahnelerden bişey anlamazsın. Mesela @eskici'nin bu hafta paylaştiği sahne Kutlu karakterini oynayan adamın en zirve sahnesi
Tabi dizinin de en zirve sahnesiydi. İlk 15 bölüm Adem karakteri çıkana kadsr izle görürsün
Sonrasında @xemrexxx'in parlak oyuncularından Birkan sokullu geldi o zaman kaldırılmayı hak etti. @eskici o heriften bişeyler paylaşma sakın

Bu diziyi de Kanal D alacaktı da baktı ilk fragmanı kötü, benden uzak olsun dedi @Forumdash
Hayır, erkek odaklı (aksiyon) olduğu için @baranelif 'in dediği gibi atv istemişti😛 bakalım yüksek reytingten sonra sezon ortası transfer oluruz Ezel gibi
Kanal D hiç nazlanmasın

Show TV, Ezel gibi bunu da kaptırmaz. Aklını başına almıştır.
Hem dizi reytinglerde kötü gitse bile Ay Yapım ile arası iyi olsun diye devam ettirir.

Bu dizi pazartesi olursa Kırgın Çiçekler liderliği bırakır gibi , Ay yapım temkinli davranıyor sanırım bu sefer show tv ödemeleri zamanında yapsın , Bu arada Kenan İmirzalıoğlu dizisi ne zaman başlıyor.

hayırr çok güzel ince bir ayrıntı var fragmanda siz anlamazsınız
Neymis o söle bakalim anlamis miyiz anlamamis miyiz

Fragman ciktiktan sonra nasil alacakti la hersey belli zaten

Aynen 15 bölümden sonra pek iyi degildi ama ilk 15 bölüm cok iyiydi
o adamdan tabiki de bir sey paylasmam diziyi batirdi adam
finale kalirsam Adem'in ölümünü paylasabilirim nasil olur sence

Oldu bi de kızsız dizi çekseydiniz

birkan sokullu bnm parlağım değil @Aserat la @-potterhead- e soradam nasıl parlıyor yeni rolünde

Kanal D'mde bu beceri ve akıl varken dizinin ilk bölümünün yayınlanmasına 1 gün bile kalsa alabilir.

tns de olabilir kaliteyi sevmez zira tns

Harika olur da biraz gizemli öldüğü için izlemeyenler anlamaz

birkan sokullu bnm parlağım değil @Aserat la @-potterhead- e soradam nasıl parlıyor yeni rolünde
Aman partneri olmasa bi hiç yine
Hem eskiye bak sen kaç dizi batırdı
M.Alakurt bile bununla aynı dizide rol aldı adam çekti gitti ülkeden

Show TV, Ezel gibi bunu da kaptırmaz. Aklını başına almıştır.
Hem dizi reytinglerde kötü gitse bile Ay Yapım ile arası iyi olsun diye devam ettirir.
Transfer olayını ben de desteklemiyorum
show da en son Ezel ve my izliyordum düzenli
Kanaldan kaç senedir uzağım

Harika olur da biraz gizemli öldüğü için izlemeyenler anlamaz

Aman partneri olmasa bi hiç yine
Hem eskiye bak sen kaç dizi batırdı
M.Alakurt bile bununla aynı dizide rol aldı adam çekti gitti ülkeden
hayır alakası yok mehmet akif alakurt dizisi popüler diye gitti brezilyaya
ergün demir de binbir gece dizisi popüler olunca arjantindeki ünlülerle dans yarışmasına gitmişti ünlü oalrak mehmet akif alakurtun da bişiyi çıkar yakında

bir kere genç @Çiğdem- ler bayılıyor adama yalan atma şimdi

orjinal filmini izlemedim ama büyüdüklerinde kendilerinden haberi olmayan kardeşleri canlandırıcaklarmış sanırım ilk çocukluk dönemlerinden kesitler sunuyorlar çocukken ikiside masum ellerinde salçalı ekmekler falan büyüdüklerinde ise o ekmeklerin yerlerini silahlar alıyor ve sokakta birbirleriyle oynayan çocuklar gidiyor birbirine düşman olan 2 adam geliyor

Show TV bu sezon atağa kalktı, bakalım neler yapacak?

Ergün Demir 1001 gecedeki vasıfsız damat
arjantililer ona bayıldıysa ohoooooo söyleyecek bişey bulamadım

Show TV bu sezon atağa kalktı, bakalım neler yapacak?
Ben sadece bunu izlicem sanırım
başka neleri var