İçerde - Tanıtım Fragmanı | Show TV

Çağatay'ı beğenmediğin halde fragmana bayıldaysan ve @xemrexxx hala susuyorsa olmuştur

Çağatay'ı beğenmediğin halde fragmana bayıldaysan ve @xemrexxx hala susuyorsa olmuştur
arasıda çağatayıda sevmiyorum diziyide izlemicektim ayoll ama fragman harika olmuş bu kalitede'de olucağını hiç ihtimal vermiyordum aras piskopat polismi olucak acaba maraz ali adanalı havası var evet

Kız fragmanı izlemek için aksiyondan anlamak mı gerekiyor yorum yaptık hepimiz işte

arasıda çağatayıda sevmiyorum diziyide izlemicektim ayoll ama fragman harika olmuş bu kalitede'de olucağını hiç ihtimal vermiyordum aras piskopat polismi olucak acaba maraz ali adanalı havası var evet
Psikopat olmaz Aras kötü polis olacak. Çağatay'ın düştüğü zamanlar olcak o da sapıtacak
filme bak bi boş vakitte

Kız fragmanı izlemek için aksiyondan anlamak mı gerekiyor yorum yaptık hepimiz işte
Psikopat olmaz Aras kötü polis olacak. Çağatay'ın düştüğü zamanlar olcak o da sapıtacak
filme bak bi boş vakitte
@ozgur2113 aksiyondan anlamak gerekiyor tabikide ayoll batuhan doğu ve benim dışımda aksiyondan kimse anlamıyor bu yorum yapanlar için diyorum ve üçümüz beğenmişiz siz gidin ergen dizileri izleyin çok üst düzey bir dizi geliyor

@Forumdash aa yok filme bakmam hiç bilgim olmadan izlemem daha iyi olur piskoıpat işte iyi polis demiyorumki zaten kötü olduğu bakısından belli

Kız ben de beğendim ona bakılırsa sadece müzik hoşuma gitmedi dedim.

Ay Yapım, Uluç Bayraktar ve Çetin Tekindor var işin içinde neden beğenmeyeyim
Yani beğenmek için tüm aksiyon dizilerini izlemek mi gerekiyor

seni saymayalım hadi ama diğer beğenmeyenlerin ben 1 tane aksiyon dizisi izlediğini hatırlamıyorum otür dizi izlemiyorsan bir süre sonra dahada izleyemiyorlar ağır geliyor

sen beğendiysen tamam ozaman cnm sana laf yok

yüksek sosyeteyi izliyordum her dk cevap yazacak halim yok

kız çiğdem sen de ne garipsimn fragmanda oğlanlar birbirini kovalıyor sen bayılıyon

kız çiğdem sen de ne garipsimn fragmanda oğlanlar birbirini kovalıyor sen bayılıyon
HAHAHA TAM BENLİK VLLA SOSYAL MEDYADAKI ERGENLERDE ÖPÜŞMELİ FRAGMAN BEKLİYORLAR SANIRIM İNŞ DİZİYİ BIRAKIRLAR

Bu ne ya 10 - 12 yas arasi cocuklara aksiyon dizisi mi yapiyorsunuz fragmani hic begenmedim umarim dizi böyle olmaz

Cnm dizinin fragmanı bende beğendim ki seneye kesin izliyorum

Ama Çağatayın fanları tubişinkilerden beterdir ona göre izle

Cnm dizinin fragmanı bende beğendim ki seneye kesin izliyorum

Ama Çağatayın fanları tubişinkilerden beterdir ona göre izle
bu fragmandan çok iyi bir dizi gibi görünüyor ekmek olayı şey işte bunlar kardeş sanırım çocukken sokakta oynuyorlar çok mutlular ama büyüdüklerinde ise birbirlerini tanımadan düşman olmuşlar ince bir ayrıntı var fragmanda

kız ince ayrıntı olsa sen nasıl anlıcan

HAHAHA TAM BENLİK VLLA SOSYAL MEDYADAKI ERGENLERDE ÖPÜŞMELİ FRAGMAN BEKLİYORLAR SANIRIM İNŞ DİZİYİ BIRAKIRLAR
Ay bu fragmanin nesini begendin be böyle aksiyon mu olur kücük cocuklara mi yapmislar bu aksiyonu
ayrica aksiyonu gayet bilirim ve severim ama bu olmamis

Ay bu fragmanin nesini begendin be böyle aksiyon mu olur kücük cocuklara mi yapmislar bu aksiyonu
ayrica aksiyonu gayet bilirim ve severim ama bu olmamis
ayy git şuradan allah aşkına uçurum izleyen birisinin aksiyondan yakından uzaktan alakası yoktur yorumunlada kendini belli ettin zaten

ayy git şuradan allah aşkına uçurum izleyen birisinin aksiyondan yakından uzaktan alakası yoktur yorumunlada kendini belli ettin zaten
Diziyi izlemeden konusuyorsun Ucurum'da bir sürü aksiyon sahnesi de var
ayrica yillarca kurtlar vadisi de izledim bu fragmana aksiyon diyorsan gülerim sadece dizi kötü olur demiyorum ama bu fragman gibi devam ederse dizinin baslamasiyla bitmesi bir olur

bu fragman gibi devam ederse izlerim ben yoksa sen izle

Yarın Bodurum Masalı sosyeteyi rezil edecek

Ceo olarak el atıyorum
Uçurumu izledim uçurumu izlemeden çok şeeee etme Çiko

Eskici ergen fanlarını da düşündük elbet, kız oyuncu aldık
Beklenen sahneler olacak merak etme

uçurumu görüyorum @eskici sahne paylaşıyor ve düşündüğüm tek şey şu yayından kaldırılmayı sonuna akdar hak etmiş bukadar tuhaf bir dizi uzun zamandır görmemiştim